@ aprilie, am eu o "promotie".

Ghete de treking marca Salomon, fatza si interior din material textil impermeabil Gore-Tex, talpa Contagrip, recomandate pentru orice distanta si orice anotimp. Adica ultra-profi.

Ghetele arata ca noi, fara nicio zgarietura, nici macar pe talpa, chiar si dupa "rodajul" de 10 ore pe creste, din prima zi pe Cozia. Din experienta pot sa-ti spun ca sunt usoare, nu transpira si nu se incing picioarele, nu se uda (le-am probat sub dus), nu sunt rigide, nu "bat" si nu aluneca nici pe frunze, nici pe stanca goala, chiar la unghiuri mai mari de 45 de grade. Sunt marimea 38 (eu port 37-38 si nu mi-au "batut" degetele in varf la coborare).

Eu le-am cumparat din Hervis vara trecuta, cu 399 lei , pentru Cozia, cu SC... ocazie cu care am constatat ca muntele profesionist nu e pentru mine. Asa ca a fost prima si ultima data cand le-am incaltat. Pentru drumetii mai "domestice" si tabere cu elevii, vechile mele ghete stil "rock", cu talpa crestata, mie imi sunt suficiente. Si cum la urcat creste nu ma mai duc, nu-mi mai renteaza investitia.
Uite-le si pe net, noi, costa intre 399 si 588 lei:
http://www.sportsworld.ro/producator/salomon?cat=151&gclid=CIa8h7L5xbcCFXLLtAodzBUAIALe vand cu 250 lei, cu taxele postale incluse. La pretul asta, nu le gasesti nici la poarta fabricii.

Daca te intereseaza, trimite-mi adresa ta postala pe cornelia.ioana08@gmail.com si ti le expediez in cutia originala, cu plata ramburs.