Autor Subiect: Drumet in Muntii Apuseni 21 – 25 iunie 2013  (Citit de 81398 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline aprilie

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 304
Re: Drumet in Muntii Apuseni 21 – 25 iunie 2013
« Răspuns #150 : Joi, 09 Mai 2013, 12:13 »
Multumesc pt raspuns. Tocmai pt ca am inteles din email cat de bine cunosti zona, m-am gandit ca ma poti ajuta cu info pentru a putea ajunge singura cu Matizul din dotare pana la IC Ponor. Dar nu mi-ai dat detalii nici pe email, nici pe forum astfel ca va trebui sa caut alta sursa pentru a ma lumina  :)

Offline aureliapadurean

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 9
« Răspuns #151 : Marți, 14 Mai 2013, 18:57 »
SERVUS GIGI ,
Normal ca vreau sa vin si eu cu tine cu microbusul din SIBIU , dupa cum ai anticipat ,cred ca si ANA MARIA.
Te rog sa ma treci pe foaia de transport SIBIU - APUSENI - SIBIU
Multumesc
AURELIA
 :applause:

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #152 : Miercuri, 15 Mai 2013, 07:02 »
Microbuz 1: Bucuresti - Ploiesti - Campina - Sinaia - Brasov - Rupea - Sighisoara - Ungheni - Turda - Cluj Napoca - IC Ponor
1. Doina F - urcare din Bucuresti
2. Paula A - urcare din Cluj Napoca
3. Paula M - urcare din Cluj Napoca
4. Mihaela C- urcare din Cluj Napoca
5. Adriana D - urcare din Bucuresti
6. Ioana D (fiica) - urcare din Bucuresti
7.  C. Mihaela -urcare din Bucuresti
8. Ana-Maria P -urcare din Bucuresti
9. Maria M - urcare din Bucuresti
10.Delia L. - urcare din Brasov
11.Tincuta B. - urcare din Brasov
12. Doina S. - urcare din Bucuresti
13. D.Elena - urcare din Bucuresti
14. H.Eugenia   Bucuresti
15   N Mariana   Voluntari
16   M Marilena   Voluntari
17   Tatiana B Bucuresti
18 Mariana C Braila (doar la intoarcere)
20. ..................
-----------------------------------------------
Mai este doar un loc la microbuzul de Bucuresti!

Microbuz 2: Sibiu - Sebes Alba - Alba Iulia - Campeni - IC Ponor
1.S.Mihaela din Alba Iulia
2.S. Aurel din Sibiu
3. Aurelia P - Sibiu
4. Ana Maria - Sibiu
5
6
7.................
-----------------------------------
Inca 3 locuri la microbuzul de Sibiu

Alte mijloace:
Masina personala M.Mihaela:
1. M. Mihaela - Braila
2. Mariana C. - Braila

Offline craluca

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 48
« Răspuns #153 : Vineri, 17 Mai 2013, 18:41 »
Draga Gigi, te rog, daca mai este un loc liber trece-ma si pe mine in masina 1. Am zis mai demult ca merg cu majoritatea. Intru foarte rar pe site si pierd "aranjamente" (mereu patesc asa)...  :'(. merci
raluca

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #154 : Duminică, 19 Mai 2013, 08:20 »
Cu ocuparea locului al 20-lea, lista pt microbuzul de Bucuresti, incluzand-o pe Raluca C, se inchide. Mai sunt locuri doar la cel de Sibiu.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #155 : Miercuri, 29 Mai 2013, 07:53 »
Aici situatia impartirii pe mijloace de transport este aproape finalizata, ramane ca atunci cand vin din Portugalia sa mai revin pentru ultimele retusuri.

La aceasta excursie s-a format cel mai mare grup dintr-o excursie Singles Camp (exceptand evenimentele: Carnavalul, Ziua Recoltei si Revelionul) si fiind una de munte, presupune si destul de multe probleme organizatorice suplimentare. Eu m-am gandit cam la tot, dar este nevoie ca si voi toti sa tineti cont de cererile, sfaturile si de indrumarile mele.

Ce vreau sa intelegeti: este nevoie sa se respecte mai strict regulile din munte. La un asa numar de participanti, daca nu se sta compact in sir, este imposibil de tinut si supravegheat grupul. Daca cineva se desprinde pe lateral, sau o ia inaintea ghidului de fata, mie din spate imi este imposibil sa-mi dau seama. O sa se poata deci rataci cu usurinta, fara ca eu sa aflu si fara sa am ce face. Asa ceva este un adevarat dezastru intr-o excursie. Trebuie oprit grupul si inceput cautarile, iar in cazul cel mai fericit se intarzie drumetia. Poate insa sa se intample si mai grav, sa fie nevoie de o cautare mai ampla, chiar cu salvamont. Stiti ca intotdeauna stau in urma grupului, incercand sa nu las pe nimeni sa se piarda de grup si ajutand pe cat pot pe cei care sunt obositi. Dar n-am cum sa stiu ce se intampla in fata si mijloc, daca gupul nu respecta regula tinerii aproape.

Vom imprima un ritm mediu, in care toata lumea sa poata merge, Apusenii nu sunt Cozia, deci cu siguranta ca daca aveti o conditie fizica medie, aveti echipamentul potrivit si un pic de ambitie, veti face fata cu usurinta. Deci nu sunt motive de nerabdare. Un om de munte trebuie sa stie sa-si adapteze pasul indiferent daca viteza de deplasare este mai mica decat cea normala, a lui.

Offline dauina

• Hero Member
  • Mesaje postate: 642
« Răspuns #156 : Miercuri, 29 Mai 2013, 22:09 »
dar cine nu mai are loc la microbuz si vrea, ce face? egzista fo' sansa sa se inmulteasca scaunele?
Nu ceea ce aduni, ci ceea ce raspandesti spune ce fel de viata ai trait!

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #157 : Joi, 30 Mai 2013, 07:37 »
Doina mi-a comunicat Maria ca nu mai poate sa ajunga, nu stiu daca ai discutat cu ea. Deci un loc ramane liber in microbuz, in urma renuntarii ei. La ducere poate fi folosit si locul prietenei Mihaelei din Braila, deci un suplient de doua locuri. La intoarcere ne descurcam cumva...

Offline dauina

• Hero Member
« Răspuns #158 : Joi, 30 Mai 2013, 07:45 »
ok, atunci pot sa-i spun prietenei mele ca se poate inscrie.....Samiza ii gasise loc, dar cum la microbuz nu mai erau locuri....gata, s-a rezolvat..

Offline dauina

• Hero Member
« Răspuns #159 : Joi, 30 Mai 2013, 07:47 »
1. Doina F - urcare din Bucuresti
2. Paula A - urcare din Cluj Napoca
3. Paula M - urcare din Cluj Napoca
4. Mihaela C- urcare din Cluj Napoca
5. Adriana D - urcare din Bucuresti
6. Ioana D (fiica) - urcare din Bucuresti
7.  C. Mihaela -urcare din Bucuresti
8. Ana-Maria P -urcare din Bucuresti
9. Dana G - urcare din Bucuresti
10.Delia L. - urcare din Brasov
11.Tincuta B. - urcare din Brasov
12. Doina S. - urcare din Bucuresti
13. D.Elena - urcare din Bucuresti
14. H.Eugenia   Bucuresti
15   N Mariana   Voluntari
16   M Marilena   Voluntari
17   Tatiana B Bucuresti
18 Mariana C Braila (doar la intoarcere)
20. Raluca C urcare din Bucuresti

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #160 : Joi, 30 Mai 2013, 10:08 »
... si la intoarcere se va elibera un loc, pentru ca cineva va merge direct in Retezat...
Excursie placuta sa aveti!  :)

Offline aprilie

• Sr. Member
« Răspuns #161 : Duminică, 02 Iunie 2013, 16:38 »
Am fost ieri la Decathlon sa-mi cumpar bocanci ... nu am reusit, habar n-am care sunt cei potriviti. Dupa ce am citit toate etichetele, am probat vreo 3 modele, m-am minunat de preturi, ma oprisem la unii, parca Forclaz 500 se numesc, pret 249 lei ... Pana la urma nu i-am mai luat, m-am gandit ca e mai bine sa va cer sfatul ... scria pe eticheta ca nu sunt recomandati pentru drumetii de lunga durata .... Oare ce inteleg ei prin "drumetie de lunga durata"?

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
« Răspuns #162 : Duminică, 02 Iunie 2013, 17:05 »
Să știi că au niște angajați drăguți.
Eu, când mă duc, le spun ce caut, pentru ce imi trebuie, care e bugetul de care dispun și de obicei ....se rezolvă în cel mai bun raport preț/calitate
E adevărat  - bocancii mi i-am luat cu o prietenă pe post de consilier...științific :flori:
Cu 150 lei, dar acum doi ani, la o promoție - Quechua. Deci se poate și bun și ieftin. Am mers cu ei, de câteva ori, pe munte și vara si iarna, pe zăpadă, pe noroi și m-au ajutat foarte mult mai ales la...coborâri.
Importante sunt (recomandări de...amator învățat de alții): să fie ușori, cu talpa de cauciuc. striată, antiderapantă, să respire, să fie impermeabili și să țină glezna. (adică nu tăiați ca adidașii, un pic mai înalți, chiar și din cei înalți de tot pe gleznă)

Nu te descuraja. Succes și încredere în consilierii de la magazin!
Si, poate ai și un pic de noroc să prinzi o promotie/reducere. Că, la ce preturi au, doar dacă ești profesionist, mereu pe creste, merită investitia.
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
« Răspuns #163 : Duminică, 02 Iunie 2013, 17:40 »
Dacă totusi nu găsesti ceva la un preț mai convenabil și caracteristici mai bune la dechatlon, mai pui ceva si iti iei o pereche de McKinley de la Intersport :

http://www.intersport.ro/ro/products/hiking-outdoor/incaltaminte/mckinley-bocanci-cordova-jr_p2488#c1743
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline aprilie

• Sr. Member
« Răspuns #164 : Duminică, 02 Iunie 2013, 19:25 »
Multumesc. Consilieri eu nu prea am vazut prin zona si daca nu sunt, nici nu ma duc sa-i caut ... :) Erau unii bocanci mai ieftini dar scria ca sunt recomandati pentru drumetii in zona de campie ... Cei de la 249 lei aveau toate caracteristicile mentionate de tine dar sunt si prea scumpi si, cum spuneam, cica nu sunt recomandati pt drumetii de lunga durata ... pentru mine o drumetie de 10 ore se cheama ca este de lunga durata :) dar nu stiu daca si pentru cei de la Decathlon ... oricum cred totusi ca acestia sunt buni ... dar poate mai fac si ei vreo promotie pana in 21 iunie :) ...