Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Drumet in Muntii Apuseni 21 25 iunie 2013
oti:
Recomandam drept cazarmament.....paturi pliante!
aviz amatorilor!!!!!!!! s-ar putea sa depasim numarul de 8 paturi si ne asteapta gigi cu matura la usa! asta ca sa-l primim si pe el... :thumbup:
xdianax:
Gigi ( imi permiti sa iti spun asa - si tu mi-ai spus Diana, nu?) in zona se mananca hribi, ciulama de hribi - o mancare ''fine de Dio'' ( sfarsitul lui Dumnezeu in traducere cuvant cu cuvant) cum spun italienii, se mananca pastravi in cetina de brad, se bea afianata, zmeurata, murata, etc :giggle:
Ce zici? :giggle: :giggle: :giggle:
xdianax:
--- Citat din: oti din Sâmbătă, 05 Ianuarie 2013, 19:57 ---Recomandam drept cazarmament.....paturi pliante!
aviz amatorilor!!!!!!!! s-ar putea sa depasim numarul de 8 paturi si ne asteapta gigi cu matura la usa! asta ca sa-l primim si pe el... :thumbup:
--- Terminare citat ---
Votez pentru......sa-l primim si pe el! El - Gigi fiind! :thumbup: da numai daca si-a adus cazarmament :yeah: pat pliant! *|*
xdianax:
Pasul indispensabil pentru a obtine lucrurile pe care ti le doresti in viata este acesta: hotaraste-te ce vrei.
:applause: :applause: :applause:
Tare motto-ul tau Oti!!!Pe fondul discutiei despre patul in plus ....eu nu am mai vazut ca e vorba despre ''pasul'' in motto-ul tau....si mi s-a parut ca ai editat un motto cu ''patul''.....si continuarea....
:yeah: :yeah: :yeah: Ce-ar fi daca ar ramane motto-ul vacantei din Apuseni?! :thumbup: :thumbup: :thumbup:
xdianax:
--- Citat din: admin din Sâmbătă, 05 Ianuarie 2013, 19:44 ---Exista si un nucleu acolo. Mai ai 9 postari si o sa poti intra pe Singles Camp Iasi. O sa vezi ce se posteaza....
--- Terminare citat ---
Abia astept sa pot vorbi cu cei din Iasi!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă