Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Drumet in Muntii Apuseni 21 – 25 iunie 2013

<< < (18/59) > >>

xdianax:

--- Citat din: admin din Sâmbătă, 05 Ianuarie 2013, 19:42 ---In noiembrie, cand ma adun de pe drumuri si lucrez la programe, am sa-ti cer sfatul. Vad ca stii multe despre zona aceea. Oricum vreau sa o fac cu ghidaj profesionist, pentru ca este un tinut prea bogat in monumente, istorie si legende, incat impune pe cineva specializat pe zona. Imi pare rau, am avut la mine la Sibiel un ghid de Moldova care mi-a placut mult, dar nu mai am contactul lui. Oricum pana atunci mai este si o sa dau sfoara-n tara sa gasesc unul bun!

--- Terminare citat ---

Ma bucur! Cunosc zona foarte bine, locatiile, posibilitati de distractie, obiective de vizitare, cazare, ospitalitate.....Aici sunt cel mai aproape de munte fata de unde locuiesc. Merg des ....ori de cate ori simt nevoia sa imi incarc sufletul....cel putin odata pe luna!

andre:
Da Diana, sunt prima membra din SC din Iasi, suntem 4-5 care ne intanlim aici in oras. Imi doresc sa fim mai multe, poate ni te alaturi si tu .

xdianax:

--- Citat din: admin din Sâmbătă, 05 Ianuarie 2013, 19:44 ---Exista si un nucleu acolo. Mai ai 9 postari si o sa poti intra pe Singles Camp Iasi. O sa vezi ce se posteaza....

--- Terminare citat ---

Stiam, mersi! Am tras ''tare'' in doua zile de cand am intrat sa ajung la 50.....sa trec dincolo.....  :thumbup: :thumbup: :thumbup:

xdianax:

--- Citat din: oti din Sâmbătă, 05 Ianuarie 2013, 19:41 ---camera mov n-are 8 paturi, oti ce te faci?

ei, inventam ceva. solutii gasim cand e vorba de distractie!

--- Terminare citat ---

Recomandam drept cazarmament.....paturi pliante!  :dance:

xdianax:

--- Citat din: andre din Sâmbătă, 05 Ianuarie 2013, 19:49 ---Da Diana, sunt prima membra din SC din Iasi, suntem 4-5 care ne intanlim aici in oras. Imi doresc sa fim mai multe, poate ni te alaturi si tu .

--- Terminare citat ---

Cu mare placere!  *|*

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă