Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Drumet in Muntii Apuseni 21 25 iunie 2013
oti:
draga mea, eu sunt o fire vesela si foarte optimista. motto-ul meu e cam impulsiv, e al celor fara rabdare, cei care nu prea au timp de pierdut si cei care daca nu le convine ceva, nu dau vina pe cei de langa ei ci cauta solutii sa depaseasca problema. e important sa stii ce vrei si mai important este sa faci ceva ca sa obtii ce vrei. hei, dar cam multa seriozitate pe aici! sunt de acord cu tine, daca si altii subscriu.
xdianax:
--- Citat din: oti din Sâmbătă, 05 Ianuarie 2013, 20:36 ---draga mea, eu sunt o fire vesela si foarte optimista. motto-ul meu e cam impulsiv, e al celor fara rabdare, cei care nu prea au timp de pierdut si cei care daca nu le convine ceva, nu dau vina pe cei de langa ei ci cauta solutii sa depaseasca problema. e important sa stii ce vrei si mai important este sa faci ceva ca sa obtii ce vrei. hei, dar cam multa seriozitate pe aici! sunt de acord cu tine, daca si altii subscriu.
--- Terminare citat ---
Adevar graisi!
ioana:
Daca de-a lungul anului daca va bate un gand de ultim moment ( gen sarbatoarea lolelor despre care ati facut vorbire astazi) v-as sugera zona Vatra Dornei , Gura Humorului, Pasul Tihuta cu Castelul Dracula, o zi la manastirile din Neamt : Sihla, Sihastrie, Secu...care este un tint binecuvantat de Dumnezeu (credeti-ma se simte asta in momentul in care te afli in centrul acestor manastiri), etc
Da, xdianax, zona este foarte frumoasa.
otiliamano:
da.... vatra dornei si imprejurimile sunt de vis
am amintiri tare placute de acolo si peisajul e superb. ;D
steliana:
mai prind un loc in cortul doi, pozitia noua? atunci, si eu!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă