Autor Subiect: Stiri, evenimente, informatii, barfe  (Citit de 680466 ori)

0 Membri şi 12 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Mari_a

• Vizitator
Re: Stiri, evenimente, informatii, barfe
« Răspuns #2595 : Marți, 18 Iunie 2013, 21:25 »
Refugiu in Mont Blanc, la 3835 m!  :o
http://www.yelomart.fr/le-refuge-du-gouter-ouvre-ses-portes-a-pres-de-4000-metres/

*

Ce se mai vinde pe Etsy.... Asta-mi aminteste de copilaria anilor '60-'70, cand zugraveau ai mai in casa si "dadeau cu rolu' sa fie frumos!"  :D  Toamna se zugravea si prin sat se facea schimb de "modele"...
 http://www.etsy.com/shop/NotWallpaper

*

Acquaintance card!   ;D    O0
http://headduenorth.tumblr.com/post/20386881226/this-is-awesome-framesofreadingroad

Offline Cory

• Hero Member
  • Mesaje postate: 550
« Răspuns #2596 : Vineri, 21 Iunie 2013, 10:09 »
http://www.realitatea.net/fenomenul-astronomic-care-marcheaza-inceputul-verii_1209146.html
SOLSTIŢIUL DE VARĂ 2013. 21 IUNIE, cea mai lungă zi din acest an

SOLSTIŢIUL DE VARĂ 2013. Pe 21 iunie 2013, ora locala 08:04, va avea loc solstiţiul de vară, care marchează începutul verii în emisfera nordică şi al iernii în emisfera sudică.

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #2597 : Sâmbătă, 22 Iunie 2013, 18:40 »
„Rusaliile reprezintă o sărbătoare foarte complexă, prăznuită pe parcursul a două zile. Denumirea provine de la cuvântul latinesc Rosalia . Mai întâi, praznicul de Rusalii a fost o sărbătoare cu reminiscenţe păgâne ( Sărbătoarea Trandafirilor), din vremea ocupaţiei romane. Rusaliile erau zâne frumoase, dar rele , care aduceau necazuri oamenilor. În timp, sărbătoarea Rusaliilor s-a suprapus peste praznicul creştin postpascal al Cincizecimii, Pogorârea Duhului Sfânt, iar Biserica a acceptat această asociere pentru a sfinţi această zi şi pentru a îndepărta reminescenţele păgâne."

http://agonia.ro/index.php/article/75139/email.html

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #2598 : Sâmbătă, 22 Iunie 2013, 19:01 »
Si niste flacai vioi, sa ne scape de ielele si rusalcele... din noi insine :)

Ansamblul Joc la 65 de ani (Calusarii)

Offline Cory

• Hero Member
  • Mesaje postate: 550
« Răspuns #2599 : Vineri, 05 Iulie 2013, 09:54 »
http://www.descopera.ro/dnews/11083771-oamenii-de-stiinta-au-creat-ficat-uman-din-celule-stem
Oamenii de ştiinţă din Japonia susţin că, pentru prima dată în lume, au crescut ţesut hepatic din celule stem. Crearea acestui tip de ţesut, cu scopul de a înlocui ficatul bolnav sau avariat în accidente, reprezintă o reuşită extraordinară pentru lumea ştiinţei şi o şansă la viaţă pentru mii se oameni.

Acum, Takanori Takebe şi echipa lui de oameni de ştiinţă de la Yokohama City University Graduate School of Medicine au declarat că au creat, pe un şoarece, un ţesut „similar cu cel al ficatului uman matur”.

silviu

• Vizitator
« Răspuns #2600 : Sâmbătă, 06 Iulie 2013, 22:38 »
Dependent de dragoste

Mulţi îndrăgostiţi, indiferent de sex, nu reuşesc să definească limita între dragoste, obsesie şi pasiunea pentru starea euforică pe care o relaţie o alimentează.

Dependenţa de dragoste a fost dovedită şi ştiinţific. Helen E. Fisher, profesor doctor în antropologie la Universitatea Rutgers (SUA) şi autor al volumului „De ce iubim: Natura şi chimia dragostei romantice“, s-a folosit de imaginile obţinute la tomograf în timp ce subiecţii se uitau la fotografiile partenerilor pentru a demonstra că dragostea şi dependenţele au destul de multe în comun. Astfel, anumite părţi ale creierului s-au „aprins“ atunci când voluntarii îşi vedeau în imagine persoana iubită, iar acele părţi sunt şi cele care reacţionează în cazul dependenţilor de droguri.

„Când am început să studiez proprietăţile procesului de îndrăgostire am observat câteva elemente comune cu stările existente sub influenţa cocainei: insomnie, pierderea simţului timpului, concentrare pe dragoste în detrimentul a orice altceva ce se află în jurul tău. Pasiunea poate cuceri părţile raţio­nale ale creierului“, explică Fisher pentru publicaţia „Psychology Today“.

Offline dauina

• Hero Member
  • Mesaje postate: 642
Nu ceea ce aduni, ci ceea ce raspandesti spune ce fel de viata ai trait!

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #2602 : Luni, 22 Iulie 2013, 20:54 »
Cum, mah, 43,6% dintre bărbați sunt necăsătoriți și 32,9% dintre femei sunt necăsătorite?!  ???  Astia au inversat cifrele!
Oricum, aia buni sunt luati!  :buck2:

Ca sa nu mai zic ca suma procentelor la barbati e 92,8, iar la femei 80. Si restul? Sunt la manastire? O sa ma calugaresc si io!

silviu

• Vizitator
« Răspuns #2603 : Luni, 12 August 2013, 20:10 »
Spectacolul ceresc al Perseidelor
PERSEIDELE. "Ploaia de meteori" a Perseidelor va avea loc luni (12 august) şi marţi (13 august), în orele de dinaintea răsăritului, când vor putea fi văzute, după estimările astronomilor, între 60 şi 100 de "stele căzătoare" pe oră.
Denumite după constelația din care par că vin, Perseidele reprezintă unul dintre numeroasele roiuri de meteori activi într-un an. Perseidele sunt cunoscute pentru că este perioada concediilor și a vacantelor, perioada din an când oamenii petrec mai mult timp sub cerul liber, noaptea.

hai! care ma inviti sa-ti arat perseidele? ??? ::)

silviu

• Vizitator
« Răspuns #2604 : Duminică, 18 August 2013, 09:17 »
De cât timp au nevoie oamenii pentru a-şi găsi sufletul pereche
Potrivit unor studii recente, oamenii au nevoie de aproximativ cinci minute pentru a-şi găsi sufletul pereche. Discuţiile din timpul sesiunilor de speed dating şi modul de a purta o conversaţie sunt la fel de importante ca şi modul în care arată o persoană.

silviu

• Vizitator
« Răspuns #2605 : Miercuri, 28 August 2013, 13:21 »
11 moduri demonstrate ştiinţific prin care poţi cuceri sexul opus
Experienţa şi trecutul ne spun că viaţa este mai bună pentru cel care vede partea plină a paharului. Dacă eşti sănătos, convingător şi sigur pe tine, lumea va vedea exact ceea ce transmiţi. Şi se pare că nu trebuie să câştigi marele loz la loteria genetică pentru a avea succes, mai ales cu sexul opus.

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #2606 : Marți, 03 Septembrie 2013, 13:34 »
Calator prin Sibiu si imprejurimi... ♡♡  ♡   ♡  ♡
http://smartwoman.hotnews.ro/Prin-Sibiu-si-imprejurimi

Offline noiembrie

• Hero Member
  • Mesaje postate: 759
  • Bine ai venit in grupul nostru!
« Răspuns #2607 : Duminică, 08 Septembrie 2013, 07:43 »
Stiati ca....dragilor nostri calatori prin lume le este putin dor de acasa...?
Asa am simtit eu din cuvintele postate in zori, cand voi mai dormeati inca
de domnul administrator....Bine, o sa spuneti,fusul orar....Eu cred ca e mai mult de atat !
Si tocmai de aceea mi-as dori sa ne organizam mai mult, sa fim O ARCA de valoare, mereu pregatita
pentru potop.! :kissing:

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
« Răspuns #2608 : Duminică, 08 Septembrie 2013, 07:47 »
eu, am simtit mai mult dorul de...oameni si de legături umane calde. pur si simplu.
acasă....poate fi si așa, locul în care sufletul tău simte liniștit si plin de bucurie.
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.