Autor Subiect: Stiri, evenimente, informatii, barfe  (Citit de 682766 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
Re: Stiri, evenimente, informatii, barfe
« Răspuns #2340 : Luni, 26 Noiembrie 2012, 20:24 »

Offline Nicoleta Bucuresti

• Full Member
  • Mesaje postate: 127
« Răspuns #2341 : Marți, 27 Noiembrie 2012, 17:27 »
De ce a intrat Olanda in criza?

RASPUNS: din cauza biciclistilor!

Biciclistul este un dezastru pentru economie. El nu cumpara masini, nu ia credit pentru bicicleta, nu cumpara benzina, nu cumpara cauciucuri de iarna, nu foloseste serviciile service-urilor auto, nu plateste asigurare nici amenzi, nu foloseste parcarea cu plata, nu foloseste mijlocul de transport in comun, nu sufera de obezitate.

Si totodata este sanatos, la naiba!

Oamenii sanatosi nu sunt necesari pentru economie. Ei nu cumpara medicamente, nu platesc analize, nu merg la medicii privati, nu cresc PIB-ul....

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13805
« Răspuns #2342 : Miercuri, 28 Noiembrie 2012, 11:10 »
Am trait sa o vad si pe asta; pagina romaneasca a acum indispensabilului (n-am zis - izmenei  ::)) google a fost sparta de hackeri. Incredibil! Pai daca exista vulnerabilitate si la astia mari si s-ar intampla ceva nu netul - nici nu vreau sa ma gandesc la ce s-ar ajunge...Eu ma retrag in munti si cresc capre... :uglystupid2:

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #2343 : Miercuri, 28 Noiembrie 2012, 13:58 »
S-a deschis Targul de Craciun la Sibiu:

Deschiderea Târgului de Crăciun din Sibiu

silviu

• Vizitator
« Răspuns #2344 : Joi, 29 Noiembrie 2012, 12:06 »
Imaginile INCREDIBILE care AU ŞOCAT lumea sportului

Caroline Wang din Austria este considerata a fi cel mai bun bodybuilder feminin din lume. Totuşi, fotografiile cu ea au reuşit să şocheze o lume întreagă.
 :o

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #2345 : Joi, 29 Noiembrie 2012, 21:07 »
propun o barfa mica.  :)
Pe forumu' nos' apare mereu logat un nick: LEXI, de multa vreme. Il /o invitam sa-si foloseasca lexicul, sa ne convingem si noi ca nu este o fantoma. :)
hai, curaj...
Ma cheama x, am y ani, ochi de culoarea..., inaltimea...., copii da/nu etc.  ;D si, desigur, asteptam si oita.  ;D

Offline ioanam

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 40
« Răspuns #2346 : Joi, 29 Noiembrie 2012, 23:17 »
s-a lansat si la noi parfumul Dahlia noir, enfin. :)
Si mie imi place. Este surprinzator... :applause:

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #2347 : Joi, 29 Noiembrie 2012, 23:26 »
Sfantul Andrei in traditia populara - noaptea strigoilor, farmecelor de dragoste si de aflare a rodniciei ogorului

.....se spune ca in noaptea Sfantului Andrei se poate prevedea cat de rodnice vor fi livezile si ogoarele. Oamenii aduc in casa crengute de visin, le pun in apa si, daca infloresc pana la Craciun, vor avea un an bogat. Un alt mijloc este semanarea de grau in mici vase sau folosirea a 12 cepe (pentru cele 12 luni ale anului) lasate in pod pana la Craciun - cele stricate sunt semn de luna ploioasa, cele incoltite sunt semn de bogatie.

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #2348 : Joi, 29 Noiembrie 2012, 23:33 »
Mateeeei, suntem in campanie.  :box: nu mai vii tu la groapa cu nisip si castele (d)in spania, sa ne fightuim in opinii divergente si sa ne antipatizam?  ;D
mi-e dor de un link anti-liiceanu si anti-base.  ;D
hai, te rog, macar un link mic, mic si uracios. ;D

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #2349 : Joi, 29 Noiembrie 2012, 23:41 »
nu mai am cu tzine sa ma joc... toata lumea e selioasa... :(

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #2350 : Vineri, 30 Noiembrie 2012, 07:07 »
 :offtopic:
She is not a ghost Micaela! A participat si participa la actiunile din spatiul real (cele importante pt socializare de altfel), am cunoscut-o la Sibiel si o sa ne reintalnim si la Revelion. Foarte posibil ca nu-i place sa posteze, desi cunoscand-o si stiind ce face, sunt convins ca ar avea multe de povestit. Sunt foarte multi in situatia ei, care citesc doar (ieri forumul a batut orice record, a ajuns la 1350 vizite) - si pt asta eu le multumesc pentru fidelitate si apropiere. Este decizia lor cand considera sa faca pasul si in virtual, daca simt ca pot sa comunice si in acest fel si daca mediul acesta li se potriveste. Pt ca nu este acelasi lucru comunicarea in real si virtual. Daca unii sunt foarte exteriorizati si foarte deschisi pe forum, pot fi mai putin comunicativi in real si invers, sunt persoane exuberante, pline de energie, foarte sociabile in real si care nu pot comunica in virtual.

Ceea ce se posteaza la modul informativ este deja f.urmarit, s-a creat si o baza impresionanta de link-uri catre articole interesante, exista si comentarii exceptional facute. De aceea si cresterea (aproape dublarea) vizitatorilor. Gasesc aici ceva intersant si colectat concentrat. Este un moment foarte bun pt forum si practic s-a ajuns intr-o zona de conversatie si postare pe care am dorit-o. Daca as fi mers pe ideea de chat, atunci cu siguranta ca ar fi scris mult mai multa lume decat acum, dar cu pretul unei vizibilitati exterioare minime. Din exterior glumele nu sunt intelese si o simpla conversatie sau un dialog intre 2-3 useri, chiar si vesel fiind, nu intereseaza si nu atrage cititori. Forumul, asa cum am spus este oglinda a ceea ce facem aici si un foarte bun instrument de informare pentru cei noi si promovare pentru cei posibili a intra in grupul nostru.

Deci inca o data precizez ca drumul acestui forum este doar spre zona de informatie, cultura si dialog pe teme legate de singlism. Aici vreau sa imbunatatesc mult, mi-am propus sa dezvolt niste subiecte de interes. Tabara de la Dambovicioara nu a fost doar super fun ci a fost si un mijloc de a intelege anumite lucruri despre forum, despre ceea ce asteapta un participant si care sunt gandurile lui cand decide sa vina intr-o actiune. Care imi sunt foarte folositoare pt urmatorii pasi.

Invit pe toata lumea sa scrie (chiar lucrez acum la un newsletter despre forum si particularitatile lui), dar in linia pe care o are acum acest forum. Respectarea topicelor, cursivitatea discutiilor, respectul intre cei care scriu, pentru mine sunt si vor fi lucruri foarte importante. Primirea si abordarea celor noi, maniera in care este facuta o privesc si aceea cu toata atentia, pt ca de ea depinde intr-un fel acomodarea si integrarea unui new entry. Decat sa-l intampinam rece sau formal, sau cu glume pe care nu le intelege, mai bine n-o facem, pt ca va percepe sau o superficialitate sau un formalism sau un exagerat spirit de grup. Care toate pot sa-l intimideze sau chiar sa-l determine sa nu mai intre pe forum. S-a intamplat in situatia mai multora, am discutat cu ei after si am inteles greseala. Mi s-a conturat intr-un fel si din discutia cu voi cei de la Dambovicioara, aceasta problema relativ minora dar care influenteaza puternic negativ un nou venit. Si atunci degeaba munca mea nebuna de promovare a actiunii, daca primul impact nu este unul fericit. Deci rugaminte si intelegere pentru forum.

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
« Răspuns #2351 : Vineri, 30 Noiembrie 2012, 09:09 »
... eu le multumesc pentru fidelitate si apropiere.

Vin in intampinarea celor spuse de tine Gigi, cu "barfa" :buck2: urmatoare: pe 26 noiembrie de sfantul Stelian, de la cine credeti ca primesc mesaj la orele 8,00 dimineata? Nici eu nu as fi ghicit! Insa, am fost deosebit de impresionata sa citesc urarile - scrise sincer - cuvenite acelei ocazii, de la ... nimeni altul decat Kriss1 din Targoviste.
Chiar daca nu mai posteaza, ne citeste! Chiar daca nu mai participa - pentru ca in vara urmeaza sa se insoare - pastram o frumoasa amintire a tuturor intalnirilor avute  :) Chiar daca ne auzim rar, o facem cu mare bucurie, sincera!
Odata cu "barfa" am adus si stirea! Deci - daca suntem invitati - cine merge la nunta?   :applause:
nihil sine deo

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #2352 : Vineri, 30 Noiembrie 2012, 09:33 »
Ma bucur mult pt Cristi! Un baiat tare bun! Imi aduc aminte cand l-am cunoscut la SC 2, il asteptasem la Sibiu si ne-am plimbat un pic prin oras. Stiam de el ca aveao problema cu autorizarea unei balti de peste,dupa care l-am mai vaxut doar logat pe forum. Deci stiam ca ne citeste, asa cum o fac, cu placere si altii care acum formeaza un cuplu. Relatiile care s'ai gormat aici, momentele frumoase, raman amintiri de care toti isi aduc aminte cu placere.

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #2353 : Vineri, 30 Noiembrie 2012, 10:16 »
She is not a ghost Micaela! A participat si participa la actiunile din spatiul real (cele importante pt socializare de altfel), am cunoscut-o la Sibiel si o sa ne reintalnim si la Revelion. Foarte posibil ca nu-i place sa posteze, desi cunoscand-o si stiind ce face, sunt convins ca ar avea multe de povestit. Sunt foarte multi in situatia ei, care citesc doar (ieri forumul a batut orice record, a ajuns la 1350 vizite) - si pt asta eu le multumesc pentru fidelitate si apropiere. Este decizia lor cand considera sa faca pasul si in virtual, daca simt ca pot sa comunice si in acest fel si daca mediul acesta li se potriveste. Pt ca nu este acelasi lucru comunicarea in real si virtual. Daca unii sunt foarte exteriorizati si foarte deschisi pe forum, pot fi mai putin comunicativi in real si invers, sunt persoane exuberante, pline de energie, foarte sociabile in real si care nu pot comunica in virtual.

Ceea ce se posteaza la modul informativ este deja f.urmarit, s-a creat si o baza impresionanta de link-uri catre articole interesante, exista si comentarii exceptional facute. De aceea si cresterea (aproape dublarea) vizitatorilor. Gasesc aici ceva intersant si colectat concentrat. Este un moment foarte bun pt forum si practic s-a ajuns intr-o zona de conversatie si postare pe care am dorit-o. Daca as fi mers pe ideea de chat, atunci cu siguranta ca ar fi scris mult mai multa lume decat acum, dar cu pretul unei vizibilitati exterioare minime. Din exterior glumele nu sunt intelese si o simpla conversatie sau un dialog intre 2-3 useri, chiar si vesel fiind, nu intereseaza si nu atrage cititori. Forumul, asa cum am spus este oglinda a ceea ce facem aici si un foarte bun instrument de informare pentru cei noi si promovare pentru cei posibili a intra in grupul nostru.

Deci inca o data precizez ca drumul acestui forum este doar spre zona de informatie, cultura si dialog pe teme legate de singlism. Aici vreau sa imbunatatesc mult, mi-am propus sa dezvolt niste subiecte de interes. Tabara de la Dambovicioara nu a fost doar super fun ci a fost si un mijloc de a intelege anumite lucruri despre forum, despre ceea ce asteapta un participant si care sunt gandurile lui cand decide sa vina intr-o actiune. Care imi sunt foarte folositoare pt urmatorii pasi.

Invit pe toata lumea sa scrie (chiar lucrez acum la un newsletter despre forum si particularitatile lui), dar in linia pe care o are acum acest forum. Respectarea topicelor, cursivitatea discutiilor, respectul intre cei care scriu, pentru mine sunt si vor fi lucruri foarte importante. Primirea si abordarea celor noi, maniera in care este facuta o privesc si aceea cu toata atentia, pt ca de ea depinde intr-un fel acomodarea si integrarea unui new entry. Decat sa-l intampinam rece sau formal, sau cu glume pe care nu le intelege, mai bine n-o facem, pt ca va percepe sau o superficialitate sau un formalism sau un exagerat spirit de grup. Care toate pot sa-l intimideze sau chiar sa-l determine sa nu mai intre pe forum. S-a intamplat in situatia mai multora, am discutat cu ei after si am inteles greseala. Mi s-a conturat intr-un fel si din discutia cu voi cei de la Dambovicioara, aceasta problema relativ minora dar care influenteaza puternic negativ un nou venit. Si atunci degeaba munca mea nebuna de promovare a actiunii, daca primul impact nu este unul fericit. Deci rugaminte si intelegere pentru forum.

am inteles. eu ma voi retrage, pentru ca nu e prima oara cand, pentru o gluma absolut nevinovata si prieteneasca primesc un comentariu care arata o cu totul alta intelegere a lucrurilor. si am mai spus ca mie imi place sa ma manifest liber, fara mustruluieli, fie ele si elegante. probabil ca acest forum, in linia lui de acum nu mi se mai potriveste.
succes in continuare.

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
« Răspuns #2354 : Vineri, 30 Noiembrie 2012, 11:23 »
http://bucuresti2012.businessdays.ro/

avem si cunoscuti printre participanti insa temele sustinute sunt mai mult decat incantare  :) leadership, strategie, dezvoltarea echipei, comunicare, marketing, vânzări, managementul relației cu clienții, managementul riscurilor, gestionarea conflictelor, rezolvarea problemelor, luarea deciziilor inteligente, strategii de dezvoltare, viziune, planificare financiară, business networking, public speaking, echilibrul între viața profesională și viața personală, time management, productivitate crescută.
nihil sine deo