Asa e, clasa politica nu foloseste protectie cu poporul roman.

No further cooment...
Mica, eu as putea fi luata ca unul din "partizanii" siguri, avand in vedere ca de cand sunt majora, n-am votat niciodata cu PSD-ul, nici la alegeri, nici la referendum-uri. Nu pentru ca as fi capitalista cu fata umana, ci fiindca la noi in tara nu s-au practicat doctrine sociale nici pe vremea comunistilor: o clica de ciocoi (vechi sau noi) nu pot, fizic si mental, sa pretinda asta decat daca sunt - si sunt - ipocriti: Romania este o tara semiprezidentiala, ceea ce inseamna ca "vina" e 50 - 50%, iar 100 dintre parlamentarii care au votat suspendarea, au votat si ca sunt de acord cu legea reducerii pensiilor si salariilor.
Deci, ceea ce se intampla acum este o consecinta a ignorantei. Asta nu inseamna ca nu se intampla. Implicit, nu inseamna ca Basescu mai e la fel de popular... ca ne place sau nu.
M-a distrat la culme profilul votantului roman de la referendum: "barbat, peste 60 de ani, din Moldova, cu studii medii". Adica... nostalgic! Ceea ce vroiam eu sa spun este ca ambele parti au primit un vot de blam din partea opusului: in extremis, femeie, sub 40 de ani, din Bucuresti/Ardeal/Banat, cu studii superioare.

Vorbesti de calitatea oamenilor dintr-una din parti. Pai ce-ti imaginezi tu, ca in democratie majoritatea se supune unei minoritati?!