Autor Subiect: Stiri, evenimente, informatii, barfe  (Citit de 682027 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
Re: Stiri, evenimente, informatii, barfe
« Răspuns #1875 : Miercuri, 01 August 2012, 19:29 »
Absolut. Ce e interesant, ca pe unde stiu io, fetele nu fac politica. Si-s mai atragatoare si mai corecte decat toata Piata Victoriei, a Constitutiei si Cotrocenii la un loc. :P
atragatoare te cred, da' in ce priveste corectitudinea....mai aprofundeaza.

Offline bit

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3015
« Răspuns #1876 : Miercuri, 01 August 2012, 19:32 »
Ba-s putine care-si fura clientii. Comparativ, unii fura o tara intreaga. Si fac si prostitutie de slaba calitate.

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1877 : Miercuri, 01 August 2012, 19:32 »
Nush' cum e Daciana, ca n-o cunosc, da' desteapta nu e sigur, c-am urmarit-o putin pe vremea cand ascensiona puternic in politica, la varsta frageda si nu m-a convins deloc, da' deloc, deloc. mediocritate. sigur, aici o sa vii cu printza lui base si, da, am spus, cred ca faptul ca a lasat-o sa parvina politic pe numele lui a fost una din marile sale erori.

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1878 : Miercuri, 01 August 2012, 19:34 »
Ba-s putine care-si fura clientii. Comparativ, unii fura o tara intreaga. Si fac si prostitutie de slaba calitate.
ma rog, creca exagerezi cu elogierea damelor acelea in comparatie cu clasa politica. eu o prefer pe monica macovei, parol, chiar daca nu exercita o atractie fizica magnetica.  ;)

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #1879 : Miercuri, 01 August 2012, 19:36 »
Nush' cum e Daciana, ca n-o cunosc, da' desteapta nu e sigur, c-am urmarit-o putin pe vremea cand ascensiona puternic in politica, la varsta frageda si nu m-a convins deloc, da' deloc, deloc. mediocritate. sigur, aici o sa vii cu printza lui base si, da, am spus, cred ca faptul ca a lasat-o sa parvina politic pe numele lui a fost una din marile sale erori.
Ce vrei, fratili, in viata ai si esece, nu numa` succesuri. Si te mai faci si ruda cu Bercea, ti-am zis, ca sa dai exemplu de toleranta rasiala, nu? Si chiar daca frati-tu face trafic cu arme...auzi, nu vrei tu sa vorbim despre altceva?

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #1880 : Miercuri, 01 August 2012, 19:38 »
ma rog, creca exagerezi cu elogierea damelor acelea in comparatie cu clasa politica.
Asa e, clasa politica nu foloseste protectie cu poporul roman. Si las-o in pace pe Macovei, ca n-am nimic cu ea. Insa un fir de aur intr-o Sahara de nisip...

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1881 : Miercuri, 01 August 2012, 19:46 »
Asa e, clasa politica nu foloseste protectie cu poporul roman. Si las-o in pace pe Macovei, ca n-am nimic cu ea. Insa un fir de aur intr-o Sahara de nisip...
Si cu Funeriu ce ai? e un om care  si-a demonstrat capacitatea intelectuala in strainatate. nu-i chiar asa, o "nimica" sa ai indrumator de doctorat un laureat nobel. a schimbat multe prin legea invatamantului, intr-un sens bun. vad asta cu ochii mei.

L.E. si urmareste-l pe Ungureanu, rogu-te. calitate.

stiu ca nu-ti place Paleologu', da' totusi...nu-i o intamplare ca nu-i in gasca cu Ponta.

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1882 : Miercuri, 01 August 2012, 19:50 »
Ce vrei, fratili, in viata ai si esece, nu numa` succesuri. Si te mai faci si ruda cu Bercea, ti-am zis, ca sa dai exemplu de toleranta rasiala, nu? Si chiar daca frati-tu face trafic cu arme...auzi, nu vrei tu sa vorbim despre altceva?

ba da, hai sa vorbim despre calitatile lui Ponta si Crin, ca epuizam subiectul instant. >:D

L.E. concluzionez si ma retrag: mi se pare incorect a ii pune in aceeasi "oala" pe Macovei, Funeriu, Ungureanu, Paleologu, Boc cu plagiatorul mincinos (am capacitatea si datele de a aprecia asta eu insami) Ponta si looserul Crin (ce-a facut omul asta notabil pana la varsta de 50 de ani?!)

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #1883 : Miercuri, 01 August 2012, 19:54 »
Si cu Funeriu ce ai? e un om care  si-a demonstrat capacitatea intelectuala in strainatate. nu-i chiar asa, o "nimica" sa ai indrumator de doctorat un laureat nobel. a schimbat multe prin legea invatamantului, intr-un sens bun. vad asta cu ochii mei.

L.E. si urmareste-l pe Ungureanu, rogu-te. calitate.

stiu ca nu-ti place Paleologu', da' totusi...nu-i o intamplare ca nu-i in gasca cu Ponta.
Mda. Si Nutzi e o adevarata. Si Sorina Placinta. Si Ritzi. Si tot asa. Las`ca in toamna bizonu`roman, satul de ei toti, o sa-l aduca la ciolan pe DD, cu tomberonu-n care l-a bagat ala, cu tot. Sa vezi atunci veselie...

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1884 : Miercuri, 01 August 2012, 19:56 »
Mda. Si Nutzi e o adevarata. Si Sorina Placinta. Si Ritzi. Si tot asa. Las`ca in toamna bizonu`roman, satul de ei toti, o sa-l aduca la ciolan pe DD, cu tomberonu-n care l-a bagat ala, cu tot. Sa vezi atunci veselie...

Placinta este acum in gunoiul cu care se aseamana, caci a speriat-o ideea ca justitia ar putea functiona in continuare.
Cat despre Nutzi, hm... se pare ca da, a fost chiar un ministru bun. eu am studiat-o numai in iesirile publice si mi-a placut. e desteapta si pare de bun simt. daca stii tu din date sigure (nu din barfa balcanica mioritica) cum ca ar fi proasta si mai stiu eu cum... e dreptul tau sa ai alta opinie. mie imi place, atat cat am vazut-o.

repet:

mi se pare incorect a ii pune in aceeasi "oala" pe Macovei, Funeriu, Ungureanu, Paleologu, Boc cu plagiatorul mincinos (am capacitatea si datele de a aprecia asta eu insami) Ponta si looserul Crin (ce-a facut omul asta notabil pana la varsta de 50 de ani?!)

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #1885 : Miercuri, 01 August 2012, 19:59 »
Bine, fratili, am inteles. Totusi, cu o floare nu se face niciodata primavara.

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1886 : Miercuri, 01 August 2012, 20:01 »

eu am speranta ca nu se va intampla asta. s-a dovedit la referendum ca prostimea nu e totusi la putere.

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1887 : Miercuri, 01 August 2012, 20:02 »
Bine, fratili, am inteles. Totusi, cu o floare nu se face niciodata primavara.
daca sunt o floare, doua bune, e speranta de mai bine. ele atrag altele de aceeasi calitate.

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #1888 : Miercuri, 01 August 2012, 20:03 »
Asa e, clasa politica nu foloseste protectie cu poporul roman.

:happy: No further cooment...

Mica, eu as putea fi luata ca unul din "partizanii" siguri, avand in vedere ca de cand sunt majora, n-am votat niciodata cu PSD-ul, nici la alegeri, nici la referendum-uri. Nu pentru ca as fi capitalista cu fata umana, ci fiindca la noi in tara nu s-au practicat doctrine sociale nici pe vremea comunistilor: o clica de ciocoi (vechi sau noi) nu pot, fizic si mental, sa pretinda asta decat daca sunt - si sunt - ipocriti: Romania este o tara semiprezidentiala, ceea ce inseamna ca "vina" e 50 - 50%, iar 100 dintre parlamentarii care au votat suspendarea, au votat si ca sunt de acord cu legea reducerii pensiilor si salariilor.
Deci, ceea ce se intampla acum este o consecinta a ignorantei. Asta nu inseamna ca nu se intampla. Implicit, nu inseamna ca Basescu mai e la fel de popular... ca ne place sau nu.
M-a distrat la culme profilul votantului roman de la referendum: "barbat, peste 60 de ani, din Moldova, cu studii medii". Adica... nostalgic! Ceea ce vroiam eu sa spun este ca ambele parti au primit un vot de blam din partea opusului: in extremis, femeie, sub 40 de ani, din Bucuresti/Ardeal/Banat, cu studii superioare.  :P Vorbesti de calitatea oamenilor dintr-una din parti. Pai ce-ti imaginezi tu, ca in democratie majoritatea se supune unei minoritati?!  ;D

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #1889 : Miercuri, 01 August 2012, 20:11 »
Sa revenim la prezent:

Basescu declara ca el n-a castigat referendumul, ci ca l-au pierdut cu totii.
PSD recunoaste ca neactualizarea numarului de votanti este o "greseala materiala" si ca este a lor.
CCR amana pe maine ce n-a reusit sa faca azi toata ziua. Cre'ca vor sa ceara referendum cu repetir. :faint: