Autor Subiect: Stiri, evenimente, informatii, barfe  (Citit de 682047 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
Re: Stiri, evenimente, informatii, barfe
« Răspuns #1905 : Vineri, 03 August 2012, 23:30 »
Mi-aduca aminte de ea de pe timpul impuscatului. Cand era considerata un copil minune al muzicii. Ea si Tomescu. Pacat ca s-a prapadit :(

da. foarte trist. de cate ori moare un om tanar, frumos, talentat, ma intreb "de ce?!".

Offline bit

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3015
« Răspuns #1906 : Vineri, 03 August 2012, 23:34 »
Mica, io cred ca mai repede conteaza ce se intampla si ca se intampla. Apoi vine justificarea. Si realitatea e ca fata asta nu mai e. Restul...de prisos.

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1907 : Vineri, 03 August 2012, 23:39 »
Mica, io cred ca mai repede conteaza ce se intampla si ca se intampla. Apoi vine justificarea. Si realitatea e ca fata asta nu mai e. Restul...de prisos.
da' tot nu-mi da pace un gand...daca ii era rau de ceva vreme, cum de n-au gasit  cauza doctorii din Viena, asa incat sa se evite comotia cerebrala. Asta imi aminteste de verisoara mea din Canada care a fost la control acolo si i s-a spus ca nu are nimic grav, doar ca dupa 2 saptamani, la cateva zile de la sosirea in Ro, in vizita, a decedat in urma unui cancer generalizat (o tumoare de 2kg). incep sa am tot mai mari indoieli referitoare la competenta personalului sanitar (nu tot, dar destui) nu doar din Ro, dar si din lumea "civilizata".

NICOLAE

• Vizitator
« Răspuns #1908 : Sâmbătă, 04 August 2012, 17:09 »
Apropos cred ca ar trebui cautat mai adanc in cauza fenomenelor politice din ultima perioada:
http://cristiannegrea.blogspot.ro/2012/02/noul-cutremur-geopolitic.html

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #1909 : Sâmbătă, 04 August 2012, 20:56 »
"Estul va dori să meargă cu Rusia pentru o oarecare siguranţă economică, în sensul că le pot fi garantate salariile şi pensiile atât cât sunt, decât deloc, în ideea că Rusia mai are petrol şi gaze, în schimb partea vestică doreşte o apropiere de UE. O astfel de tendinţă divergentă majoră şi adânc structurată în societatea ucraineană nu are cum să menţină statul întreg, mai ales când vorbim de criză şi faliment."

Nu stiu de ce, dar am impresia ca asta e si situatia societatii romanesti...

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1910 : Sâmbătă, 04 August 2012, 23:05 »
eu remarc absenta brusca si concomitenta a trei combatanti: Doina, Victor, Matei. S-or fi suspendat, ca BCE, pana la pronuntarea CC?  ;D
io cu cine mai da-i si lupta polemic, pe-aicisea?  :-[

Doinaaaaa! Mateeeeei! Victoooor! m-ati lasat singura la groapa cu nisip (de lei nici nu se pune problema, ca n-avem d-astia in politica Ro)?  :P

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #1911 : Duminică, 05 August 2012, 07:55 »
   Mica, poate sunt in vacanta cei trei, sa mai asteptam, un pic de rabdare...

NICOLAE

• Vizitator
« Răspuns #1912 : Duminică, 05 August 2012, 11:54 »
eu remarc absenta brusca si concomitenta a trei combatanti: Doina, Victor, Matei. S-or fi suspendat, ca BCE, pana la pronuntarea CC?  ;D

Doinaaaaa! Mateeeeei! Victoooor! m-ati lasat singura la groapa cu nisip (de lei nici nu se pune problema, ca n-avem d-astia in politica Ro)?  :P
Vrei polemica?Uite nici eu nu mai vreau Base ,vreau  rege :))).

Offline Doina

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 289
« Răspuns #1913 : Duminică, 05 August 2012, 16:03 »

Nuuuuu...sunt aici...Evident la ''morti'', dar sunt !  oO
Nush de ce nu mi s-au afisat zile in sir comentariile de pe acest topic ! Vedeam orice, de la ''cum te simti azi'', ''retete'', muzici in gindire si simtiri'', ''frumusete'' si nimic altceva...Imagine cit de greu i-a fost unui mort sa stea singur in umorile lui.... :2funny:
S-or fi apucat sa recenzeze si topicele sau... topicurile!  :faint:
Daca voi ati disparut, nici groapa cu nisip n-a mai fost distractiva ! :((
...Vacanta a trecut, de-abia m-am intors ! As mai vrea o reeditare prin toamna. Vrabia malai viseaza !  :)
Nicolae, God save the King ! I agree... ;)
Continuu lectura anterioara...

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #1914 : Duminică, 05 August 2012, 16:07 »
Bine ai venit din vacanta, Doina! Sunt sigura ca a fost o vacanta reusita! :)

Offline Doina

• Sr. Member
« Răspuns #1915 : Duminică, 05 August 2012, 16:54 »
Bine ai venit din vacanta, Doina! Sunt sigura ca a fost o vacanta reusita! :)
Multumesc, Lucia ! Am pus si imagini pe undeva. Cred ca la ''imagini din vacanta''. A fost minunat, intr-adevar !

L.E. In continuare am probleme cu afisajul, cu corecturile facute, cu vizibilitatea...God knows !  |o Logata vad ca ma mentine...

Offline Doina

• Sr. Member
« Răspuns #1916 : Duminică, 05 August 2012, 17:39 »

Hai, bre, sa profitam de vidul de putere si sa cream "Partidul Ovarian".  :strong: Cred ca vreo 1000 de semnaturi gasim in SC. Si la nivel national, sigur suntem 50%+1. Si numai ca sa alungam spectrul DD...

Asa sa facem, buna propunere ! Partidul Ovarian si anexe - Aripa feromoni dezlantuiti !  :2funny:

Offline Doina

• Sr. Member
« Răspuns #1917 : Duminică, 05 August 2012, 17:57 »
Si eu sunt impartiala. Apreciez lucrurile facute cu responsabilitate - cite au fost - ale echipei lui Base, accept scuzele pentru greseli recunoscute, imi place si comportamentul, discretia consoartei sale. Si ideile exprimate coerent...Ati mai auzit cit-de-cit in ultima vreme asa ceva din tabara opusa ?...Doar limbaj de tinichea in cel mai fericit caz. Nu dau doi bani pe usl, pe aceasta alianta impotriva naturii si detest indirjirea cu care intregul grup actioneaza pentru obtinerea puterii. Doar a puterii, nu si a responsabilitatilor si indatoririlor fata de aceasta tara.
Am convins de impartialitate ? Ma bucur !  ;D
Mica, observi ? Nu ''m-au sinucis'' inca ! Iar de pe listele cu morti se evolueaza fara inhibitii, sesizezi ?! Ce sa pierzi ? Urna ?! Merge si cu cenusa risipita-n cele patru zari, in mare... :dance: :2funny:

Offline Doina

• Sr. Member
« Răspuns #1918 : Luni, 06 August 2012, 12:20 »
Demisie Ioan Rus. Propuneri de schimbare Corlateanu, de la justitie la externe in locul lui Marga (n-avea ce cauta acolo si deja a stat prea mult), iar la justitie  :strambatura:....Sovaaaaa !
Ei, nu-i asa ca e SF ?!  :crazy2:
Micaaaaa, unde esti ?!

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1919 : Luni, 06 August 2012, 13:20 »
eh, sunt pe drumuri si nu-s la curent cu ultimele evenimente. asadar e din ce in ce in ce in ce mai SF. nu vreau sa fac "anticipatie", gandind prospectiv (ador formularile redundant pleonastice ;D) si sa va spun ca urmeaza vremuri foarte grele. io cred ca fitilul e deja aprins, problema iremediabil detonabila si fraierii momentului tot adauga TNT, sa fie siguri ca lovitura e naucitoare.