Vila, ca vila, dar i-a scris lui Barosso sa ''someze'' poporul sa iasa la vot...Si eu am ris de una singura, adica single in the camps, ca rain n-am gasit... Si n-aveam nici blue label-ul la mine...Connaisseures-ii stiu deja !

Frumos filmulet, multumiri Matei ! M-a dus cu gindul la regina Maria a Romaniei, la Ferdinand I, sotul ei, la ambii in calitate de bunici ai Majestatii Sale, regele Mihai I...Regina Maria administra cu mare atentie venitul repartizat de Domeniile Coroanei, mai scria si carti pe care i le publicau edituri de renume din Anglia si Franta, iar din cistigul rezultat cumpara daruri simbolice pe care le daruia cu suflet si mare noblete, oamenilor din satele tarii. Ii vizita deseori si era extrem de mindra de locurile si oamenii tarii sale...Cita distinctie regala !...Cine sa-si aduca aminte, cine sa pretuiasca ?!
Deci asa, lurkeri, trolli...Explicabil ! Se creeaza o comunitate in care si daca testezi intrarea observi ca nu prea esti inclus...Nu se merge pina la ignorarea lui newbie, dar comentariile sunt doar de complezenta. Nimeni n-are timp de nimeni si-atunci, dupa citeva incercari esuate, cei nou veniti iau hotarirea sa fie mai rezervati. Si ramin asa...

E firesc pina la urma sa existe mai multi cititori decit scriitori. Asa e si-n viata !