Autor Subiect: Stiri, evenimente, informatii, barfe  (Citit de 681633 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Guesswho

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1907
Re: Stiri, evenimente, informatii, barfe
« Răspuns #1755 : Joi, 26 Iulie 2012, 19:40 »
participarea la referendum e chestiune de alegere a fiecarei persoane cu drept de vot...cine vrea sa mearga la vot merge, cine nu, nu.
nush de ce, dar am senzatia ca deja ploile sunt facute, sper sa ma insel.
Toata lumea iti vrea binele. Nu lasa pe nimeni sa ti-l ia!

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #1756 : Joi, 26 Iulie 2012, 20:32 »
mica, tare simpatica esti.  :)
recunosc, v-am citit pe topicul asta, mi-a placut cum combateti si sunt intru totul de acord cu ceea ce spui. te aprobam din umbra, insa am preferat sa raman deoparte. duminica am sa fac ce trebuie, si anume sa stau cumintica acasa, sau, ma rog, oriunde, numai la vot nu.  O0

Guess, nici nu trebuia sa-mi spui, ca stiam... nu ma intreba de unde. simtzesc oamenii.  :)

Offline bit

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3015
« Răspuns #1757 : Joi, 26 Iulie 2012, 20:38 »
Io as face o profetire (asa, de 2 lei) despre circul care va sa vie duminica: 3-0 la masa verde.

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1758 : Joi, 26 Iulie 2012, 20:41 »
apropo de asta...
acum cativa ani, cand Cristina Topescu era mai juna si eu la fel, cineva care ma vedea prima data mi-a spus ca seman foarte tare cu ea. m-am bucurat desi in acelasi timp am fost uimita: mie nu mi se pare deloc ca avem cine stie ce in comun, din punct de vedere fizic, insa este adevarat ca imi place "vibratia" ei, o simt ok si rezonez cu felul ei de a fi. mi se pare un om frumos, bun, onest, curajos si cu un mare copil interior. la cei 52 de ani ai ei (am fost uluita sa aflu asta), este unul dintre oamenii aceia, din pacate prea putini, care iradiaza curatenie, puritate, omenie, caldura...frumos.

si ma uitam ieri la interlocutorul ei care, desi nu era menajat deloc, fiind supus unui tir de intrebari incomode (legate de toate reprosurile care i se aduc), acesta o simpatiza vizibil si-i raspundea cu sinceritate. dialogul lor mi s-a parut frumos, inalt, nu stiu de ce...

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #1759 : Joi, 26 Iulie 2012, 20:54 »
Pai nu semeni, fratili. Chiar deloc.  Io am vazut-o pe tanti live. Si e batrana. Si urata. Imi pare rau ca tre`sa fiu brutal insa asa e, cum am zis. Nu zic nimic de caracterul ei, pentru ca n-am ce zice in necunostinta de cauza. De tine in schimb...e altceva.  :) Mai ai tu si mici scapari  slabiciuni -marinari, unii papa-lapte...in fine, nimeni nu-i perfect (in afara de mine, logic!) da` io vreau sa fii fratili meu oricand, in loc de 1001 de tanti Tzopi.

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1760 : Joi, 26 Iulie 2012, 20:59 »
cum e batrana si urata?!! eu o vad juna si frumoasa.  :) zau ca-mi place.

fratili forever, atunci.  :) :kissing:

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1761 : Joi, 26 Iulie 2012, 21:02 »
Mai ai tu si mici scapari  slabiciuni -marinari, unii papa-lapte...

inteleg ca nu-ti place popeye  ;D, da' cu Paleologu ce ai?  :buck2:

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #1762 : Joi, 26 Iulie 2012, 21:04 »
Nimic, bre! Da`a zis bine candva o fata isteata,  e papa-lapte. Si nu ma refer la el ca individ, ci la ceea ce face: in acest bordel numit politichie damboviteana, el e ca Bula-copil pe tejgheaua tanti matroanei, lingand la felia de unt cu gem (daca nu stii bancul, sa-mi aduci aminte sa ti-l spun)

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1763 : Joi, 26 Iulie 2012, 21:08 »
Nimic, bre! Da`a zis bine candva o fata isteata,  e papa-lapte.

stii ceva? recomanda-mi tu un model masculin, ca vad ca dau cu oistea-n gard de cate ori intorc capu' pe strada.  ;D

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
« Răspuns #1764 : Joi, 26 Iulie 2012, 21:08 »
este unul dintre oamenii aceia, din pacate prea putini, care iradiaza curatenie, puritate, omenie, caldura...frumos.

si ma uitam ieri la interlocutorul ei . dialogul lor mi s-a parut frumos, inalt, nu stiu de ce...

crosetau ochiuri... din calitati de lider; carisma si comunicarea.
nihil sine deo

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1765 : Joi, 26 Iulie 2012, 21:11 »
Gata...Eu una am inteles...Ma voi juca zglobiu pe-aici, cum ii sade bine unei single ! :2funny:

vezi? asa! daca ti-ai adus galetusa si papusile esti de-a noastra.  ;D

sa stii ca eu citesc tot ce scriu toti, chiar daca n-am inspiratia sa raspund tuturor, mai ales cand postarile sunt serioase sau prea adanci si eu am neuronu' prea obosit ca sa mai faca piruete intelectuale.  :) asta nu-nseamna ca nu le apreciez sau nu le astept cu bucurie.  :flori:

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #1766 : Joi, 26 Iulie 2012, 21:11 »
stii ceva? recomanda-mi tu un model masculin, ca vad ca dau cu oistea-n gard de cate ori intorc capu' pe strada.  ;D
Charlie Watts. Chiar daca e crocant. Si daca te mira raspunsul meu, pe aceeasi logica si io as intoarce capul dupa mrs.Mutter anytime. Chiar daca pe langa mine ar trece in acel moment Angelina la nudul gol.

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1767 : Joi, 26 Iulie 2012, 21:12 »
Charlie Watts. Chiar daca e crocant.
nu stiu cine e.  ??? googalesc imediat, da' cred ca oricum nu e relevant ca pe net si-o fi postat numai fizicu' nu si fiinta.  :)

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1768 : Joi, 26 Iulie 2012, 21:14 »
nu stiu cine e.  ??? googalesc imediat, da' cred ca oricum nu e relevant ca pe net si-o fi postat numai fizicu' nu si fiinta.  :)
;D :worthy:
it's not my tipe si e mai mult decat crocant.  ;D

L.E. pai merci, Sophie mutter chiar e frumoasa. nu-i echitate aici. :buck2:

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #1769 : Joi, 26 Iulie 2012, 21:17 »
Fii antena. Fa abstractie de faptul ca l-a cunscut pe Burebista.
1. e un adevarat in meseria lui;
2. e parte din cea mai cea trupa a lumii, number 1, da?
3. e unul dintre cei mai bine imbracati barbati ai lumii.

Plus ca e un tip echilibrat si discret.  ;)

L.E. E normal ca nu e echitate. Barbatul tre`sa fie doar oleaca mai aratos ca Michiduta ;D