Autor Subiect: Stiri, evenimente, informatii, barfe  (Citit de 681626 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Doina

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 289
Re: Stiri, evenimente, informatii, barfe
« Răspuns #1710 : Miercuri, 25 Iulie 2012, 14:31 »
Leul face spagatul...Cica se stabilizeaza !  oO N-as suspecta interventia Bancii Nationale (care are alte preocupari, mai interesante si constiente, decit sa arunce rezerva pe fereastra...in Centrul Vechi). As zice ca ''echilibrul'' este puternic influentat de precizarile legate de referendum. ''Piata'' astepta semnalul . Monedele din regiune cresc usor sa nu se sparga, Moody scade ratingul Fondului european de finantare, adica pupaturi si la revedere, peste vreo citeva luni, imprumuturilor cu dobinda preferentiala pt tarile aflate in dificultate. Contractele de la Hidroelectrica sunt reziliate in majoritatea lor (alea...destepte, nu toate), singura neabordata raminind Alro Slatina. Se zice ca-i va veni rindul.
Copy- paste a finalizat operatiunea: a pirit abtinerea de la vot.
Unii mai cred ca promisiunile, neabordate inca cu factorii decidenti reponsabili, (vezi tva diminuat, tva platit la incasare...) au ''revigorat'' cadrul economic. Promisiuni, juraminte, imbratisari, etc...dragoste mare ! Inca citeva zile.
Peste fix doua zile incep Jocurile Olimpice. La asemenea manifestari de amploare, stau cu inima strinsa pina pleaca si ultimele echipe acasa. Cu-atitia nebuni pe strazi, bine-ar fi sa se desfasoare totul cu fair play, ca-n sport macar.
Turcia inchide granita cu Siria. Nu mai primesc refugiati...Ce cosmar si-acolo !

silviu

• Vizitator
« Răspuns #1711 : Miercuri, 25 Iulie 2012, 14:42 »
Copy minister a finalizat operatiunea: a pirit abtinerea de la vot.
wow! si asta face apel la altii, sa vina si sa ne faca ei curat in tarisoara noastra? :'( io unul, care sufar de patriotism judetean ridicat la patrat, nu mai suport. creca o sa cer azil in belarus :angel:

silviu

• Vizitator
« Răspuns #1712 : Miercuri, 25 Iulie 2012, 15:03 »
Ce link pune Google primul pe listă la căutarea „plagiator”
La căutarea pe Google a cuvântului „plagiator”, motorul de căutare trimite utilizatorii direct la pagina personală a lui Victor Ponta, acesta fiind primul rezultat afişat.

Mai mult, toată prima pagină de rezultate date de Google la căutarea „plagiator” îi este rezervată lui Victor Ponta. Toate sunt linkuri spre materiale legate de scandalul copy-paste în care este implicat premierul.

Victor Ponta ţine prima pagină şi la căutarea după imagini, care îi aparţine aproape integral, cuvântul-cheie fiind acelaşi: „plagiator”.

Offline Doina

• Sr. Member
« Răspuns #1713 : Miercuri, 25 Iulie 2012, 15:44 »
BBC: ''Spectrul plagiatului dlui Ponta planeaza asupra intregii Europe''....
Dar a aminat pina in septembrie formarea unei comisii...Daca tot el hotaraste, poate !
Au aparut niste stenograme...cu oameni bine repartizati pe actiuni. Daca-s mitinguri, daca-s emisiuni, fiecare cu rolul lui ! Unii erau independenti, se vede insa treaba ca au devenit inregimentati. Bogdan Teodorescu, cere inchisoarea pentru MRU !!!!...
vp a hotarit sa mearga la Jocurile Olimpice sa reprezinte tara. N-are niciun fel de scrupul, ca despre rusine s-a mai vorbit.
Putin nu merge oficial, se duce doar pentru ''lupte'', judo sau altele si se teme sa nu fie otravit. Da'ce, nu se simte iubit sau care-i problema ?

Offline Doina

• Sr. Member
« Răspuns #1714 : Miercuri, 25 Iulie 2012, 15:47 »
Victor, inteleg ca vrei sa ''te-aranjezi''...Sa huzuresti in Belarus, iar noi sa raminem vraiste aici !  :) :strambatura:

Offline Matei

• Hero Member
  • Mesaje postate: 933
« Răspuns #1715 : Miercuri, 25 Iulie 2012, 15:58 »
"garantie pentru tara!" spune un oaspete despre familia regala din romania, in acest film.
am luat o pauza de la toata tevatura damboviteana si mi-am clatit ochii si mintea uitandu-ma la acest film realizat de televiziunea olandeză BVN, dedicat Principesei Moștenitoare Margareta. Reportajul a fost realizat în anul 2009, cu ocazia zilei de naștere a Alteței Sale Regale, la București și Sinaia. Începând cu 23 iulie 2012, el este accesibil online, pe You Tube, la adresa Casei Regale a României.

Principesa Margarita de Romania

ce mi-ar mai placea sa am o regina precum principesa margareta! uitati-va la film, daca aveti timp. oare nu ne-ar fi mai bine cu o monarhie in fruntea tarii?!  da, fara sa vreau, m-am intors cam pe la inceputurile discutiilor noastre de pe acest topic. nu am fost si nu sunt monarhist dar ceea ce se intampla la noi acum, ma forteaza spre aceasta noua orientare.
"Stay hungry, stay foolish"

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #1716 : Miercuri, 25 Iulie 2012, 16:33 »
nu m-am explicat eu bine. 
nu, nu o dam ¨dreac´de europa¨dar nu asteptam ca ea sa ne rezolve problemele si nici nu asteptam pomana de la ea. Facem noi ordine in ograda noastra, de ce trebuie sa vina altii sa ne faca curat ? de ce trebuie sa ne param unii pe altii la coana evropa ? atitudinea asta la cei care ne conduc mi se pare de domeniul absurdului… cred ca asta ni se trage de la scoala, la fel ca si chestia cu copiatul.  se pare ca nu am crescut de-atunci si pana acum:¨uite dna profesoara, matei face galagie, arunca gunoaie pe jos¨ si asteptam ca dna profesoara sa-l traga de urechi pe matei, sa-l oblige sa taca din gura, sa-l puna sa-si adune gunoaiele¨.  si eventual sa-l faca de ras in fata intregii scoli! ordnung und disziplin, nu exista numai la nemti,  se pot traduce si in romaneste si aplica si la noi.
avem o tara cu potential foarte mare.  intrebarea este ce facem cu ea. intrebare retorica, desigur. pentru ca realitatea de zi cu zi este raspunsul la aceasta intrebare.

uite cum devine cazu'. daca matei derapeaza in huliganism maxim, il parasc nu numai "lu' doamna" ci si lu' nenea militianu (bit sau altu' ;D) ca sa vina organu' sa-l cuminteasca pe pezevenghi, pentru binele intregii clase, ca poate eu personal n-am muschii necesari sa-i aplic corectie eficienta. si daca copiaza sa n-aiba pretentie sa fie sefu' clasei cu snur galben, da? :buck2:

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #1717 : Miercuri, 25 Iulie 2012, 16:51 »
 ;D Doa'pr'soara are alta opinie despre cum devine cazu': draga Micaela si Matei, permiteti-mi sa va reaminstesc ca, in gara noastra mica si virtuala, nu exista niciun fel de derapaj... nu pentru ca nu e frumos, ci pentru ca nu are rost: nu exista miza:oops:

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1718 : Miercuri, 25 Iulie 2012, 16:54 »
 Doa'pr'soara, da' nu vedeti ca Matei ma trage mereu de shortzulet?!! daca-i ascund guma o sa ziceti ca io sunt aia rea. :-[
o sa-l pisc cand sunteti cu spatele, na! ;D

L.E. UE reitereaza faptul ca asteapta fapte, nu vorbe, de la copy-paste.
http://www.evz.ro/detalii/stiri/comisia-europeana-vrem-fapte-nu-promisiuni-de-la-victor-ponta-993519.html?utm_source=export&utm_medium=rss&utm_campaign=eziare

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1719 : Miercuri, 25 Iulie 2012, 17:14 »
Quote from micaela:
P.S. tu ce zodie esti? nu de alta, da' sa stiu daca e cazu' sa flutur niscai roshu prin topic.
micaela, daca tot esti profiler de zodii, carti astrale faci? ;D

astrale nu, da' de altu' felu' da.
cred insa c-ai vrut sa spui "harti" astrale. nu fac, fiindca nu-s competenta. am numa' vagi cunostinte acumulate prin indelunga observatie. uite, de exemplu... eu sunt balanta (dinaia fixista cu onestitatea si dreptatea) si tu esti berbec, adica fix opusu' pe ceru' zodiilor. se zice ca un berbec si o balanta ori se atrag irezistibil (ca magnetu' plus minus), ori isi sparg capetele cu muchia riglei  ;D. creca suntem in a doua paradigma.  ;D

si daca acuma'-i jale-n sat (suna a Cosbuc), ce crezi ca va fi de-acum incolo? profetzeste, te rog...

Offline Matei

• Hero Member
  • Mesaje postate: 933
« Răspuns #1720 : Miercuri, 25 Iulie 2012, 17:39 »
astrale nu, da' de altu' felu' da.
cred insa c-ai vrut sa spui "harti" astrale. nu fac, fiindca nu-s competenta. am numa' vagi cunostinte acumulate prin indelunga observatie. uite, de exemplu... eu sunt balanta (dinaia fixista cu onestitatea si dreptatea) si tu esti berbec, adica fix opusu' pe ceru' zodiilor. se zice ca un berbec si o balanta ori se atrag irezistibil (ca magnetu' plus minus), ori isi sparg capetele cu muchia riglei  ;D. creca suntem in a doua paradigma.  ;D

si daca acuma'-i jale-n sat (suna a Cosbuc), ce crezi ca va fi de-acum incolo? profetzeste, te rog...

dupa cum prea bine stii, este o trasatura tipica a berbecilor ca din cand in cand sa schimbe h-ul cu c-ul! este in firea lor si n-ai ce face :) sau ar fi trebuit sa stii, mai ales ca vad ca stii deja ca spre deosebire de tine, la mine, atat onestitea cat si dreptatea umbla cu capul spart. daca tu crezi ca suntem in a doua paradigma, nici in ruptul capului nu as putea sa te contrazic.
la chestia cu profetzitul, da-mi timp de gandire, rogu-te, eu nu sunt asa ascutit la minte!

uite cum devine cazu'. daca matei derapeaza in huliganism maxim, il parasc nu numai "lu' doamna" ci si lu' nenea militianu (bit sau altu' ;D) ca sa vina organu' sa-l cuminteasca pe pezevenghi, pentru binele intregii clase, ca poate eu personal n-am muschii necesari sa-i aplic corectie eficienta. si daca copiaza sa n-aiba pretentie sa fie sefu' clasei cu snur galben, da? :buck2:

si dupa aia se mai plang unele colege ca sunt trase de codite si, si mai rau, unii baieti obraznici le ridica sortzuletzul! (sau asta nu e de rau?!)

;D Doa'pr'soara are alta opinie despre cum devine cazu': draga Micaela si Matei, permiteti-mi sa va reaminstesc ca, in gara noastra mica si virtuala, nu exista niciun fel de derapaj... nu pentru ca nu e frumos, ci pentru ca nu are rost: nu exista miza:oops:

nu exista miza?! faptul ca ma conversez cu doua domnite destepte si frumoase ca voi, mi se pare o miza foarte importanta.  si fiindca veni vorba, tot vroiam sa intreb de ce oare, din cei peste o mie de membri, sunt doar cativa care participa la discutii?

"Stay hungry, stay foolish"

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1721 : Miercuri, 25 Iulie 2012, 17:52 »
dupa cum prea bine stii, este o trasatura tipica a berbecilor ca din cand in cand sa schimbe h-ul cu c-ul! este in firea lor si n-ai ce face :) sau ar fi trebuit sa stii, mai ales ca vad ca stii deja ca spre deosebire de tine, la mine, atat onestitea cat si dreptatea umbla cu capul spart. daca tu crezi ca suntem in a doua paradigma, nici in ruptul capului nu as putea sa te contrazic.
la chestia cu profetzitul, da-mi timp de gandire, rogu-te, eu nu sunt asa ascutit la minte!

quote]

s-a inteles gresit. sunt zodii opuse ca fire, da'-n ce priveste onestitatea nu cred, cu domni berbeci n-am prea avut ocazia sa interactionez (creca m-a ferit Dumnezeu  ;D) dar cu doamne berbec, da, si as  zice ca mai degraba sunt directe si oneste. nu-s genu' parshiv. :)

profetzitu' se referea la situatia satelor pe care zici ca le-ai gasit azi in saracie, nu la altceva (ca vad ca se poate interpreta gresit). cum crezi ca vor arata satele la anu', dupa recentele evenimente?  ::)

cat despre shortzuletzu' ridicat, nush'... da' nu te-as sfatui sa-ncerci fara acordu' meu, ca nu-s io berbec, da' daca ma provoci, s-ar putea sa devin. ;D

nu exista miza?! faptul ca ma conversez cu doua domnite destepte si frumoase ca voi, mi se pare o miza foarte importanta.  si fiindca veni vorba, tot vroiam sa intreb de ce oare, din cei peste o mie de membri, sunt doar cativa care participa la discutii?

frumoase la suflet, nu? ca-n rest nu stii. :buck2:

poate ca ceilalti au chestiuni serioase de facut?  ;D

Offline rocky

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 362
« Răspuns #1722 : Miercuri, 25 Iulie 2012, 19:40 »
@matei

putini membri SC posteaza frecvent pe forum ... restul cind isi aduc aminte, mai ca mine   ;D

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #1723 : Miercuri, 25 Iulie 2012, 19:40 »
nu exista miza?!

Nu, nu exista miza pentru discutii ca la talk-show-urile TV: nici politica, nici sociala, nici educationala, iar din alt punct de vedere, nici macar amoroasa, ca suntem pe un site de singles si nu de dating, dupa cum se specifica din start. Altfel spus, miza e doar posibilitatea de a comunica si distractia. Ori asta nu e o miza.  :P

de ce oare, din cei peste o mie de membri, sunt doar cativa care participa la discutii?

Din sursele mele oculte de informatie  :giggle:, exista cel putin cateva zeci de membri care ne "savureaza" citind doar. Pe unii dintre acestia i-am cunoscut in tabere si chiar ma gandesc cu drag la ei, chiar daca nu vorbim prea des.  :)

Offline bit

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3015
« Răspuns #1724 : Miercuri, 25 Iulie 2012, 20:28 »