intr-adevar, curat nepartinitor.
multumesc, Victor, ca te preocupa lectura mea de seara. 
P.S. tu ce zodie esti? nu de alta, da' sa stiu daca e cazu' sa flutur niscai roshu prin topic. 
Te rog sa ma ierti daca te-am suparat, nu voiam sa fiu ironic (sau doar putin, foarte putin

). Dar citind articolul mi-am adus aminte de tine si de spaima ta de "lovitura de stat" si ma gindeam sa ti-o alung, eu sau CTP-ul.
Tot CTP-ul mai zice ceva privitor la tabara baietilor care nu-ti plac, ceva ce am zis si eu acum citeva zile:
"Că USL a forţat legea, Constituţia, timpul pentru a-l trimite în faţa poporului, da, e adevărat. Dar singura soluţie pentru a rezolva democratic derapajul nedemocratic este sancţionarea prin vot popular a loviturii de stat invocate de T. Băsescu şi PDL. Care, dacă au îndoieli în legătură cu corectitudinea referendumului, pot să ceară observatori europeni, dar nu să nege actul alegerii naţionale înainte ca el să se producă. "
Mie imi plac teribil referendumurile, as vrea sa ma intrebe mereu cineva cum as vrea sa fie lucrurile pe la noi prin tara.
In alta ordine de idei vad ca esti un fel de profiler de zodii, ba chiar vrei sa-mi fluturi ceva rosu prin fata.
Adica o aluzie ca as fi cam bou?

Hmm, sa ma risc si eu in meseria asta de profiler? OK, fie.
Esti cumva profesoara?
Intre timp CTP-ul a mai scris un articol mult mai simplu de inteles. E cu oi si despre oi.
http://www.gandul.info/puterea-gandului/nu-mi-am-pierdut-mintile-9899750Eu am simtul umorului si nu m-am suparat deloc, sper ca nici tu.