Autor Subiect: Stiri, evenimente, informatii, barfe  (Citit de 681506 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Matei

• Hero Member
  • Mesaje postate: 933
Re: Stiri, evenimente, informatii, barfe
« Răspuns #1636 : Marți, 24 Iulie 2012, 09:39 »
Caroline, si voi ma provocati si eu am de finalizat ceva important (nu pentru tara, da' pentru domeniu  ;D). gata, nu mai raspund nica... va las voua capra noastra.  ;D

mai, ia n-o mai provocati pe micaela, uraciosilor!

L.E. Si in alta ordine de idei, ia sa dati la nenea militianu`toate obectele ascutite, contondente si taietoare pe care le aveti. Ca vaz ca se-ngroasa gluma p-aci. ;D

apropo de de asta, imi amintesc ca am vazut o intrebare pe-aici  cum ca "ce cauti sub apa"? pai caut piatra aceea pe care un nebun -adica eu- am aruncat-o in balta... si am facut ca atatia intelepti sa o caute si sa-ncerce s-o scoata. bitek, si biciurile?! :)
"Stay hungry, stay foolish"

Offline Matei

• Hero Member
« Răspuns #1637 : Marți, 24 Iulie 2012, 09:41 »
Eu sunt ingrozita: tocmai am deschis intamplator TV-ul pe OTV si se titreaza: DD pe locul 2 in cursa pentru presidentie. Daca pica Base si USL mai face multe gafe, o sa regretam ca n-am ales Romania mare cand am fi putut!!!  :blush:

eu nu l-am deschis dar nu ma pot impiedica sa nu rezonez cu tine. 
in schimb eu l-am vazut pe tipul ala de la b1, banciu parca (trebuie sa vad ce debiteaza si omul asta saracul, acest badea b1), si mi-au placut bancurile cu ponta si cu copiatul.  am retinut ala cu "ponta cand era copil, parintii nu-i puneau cheile la gat ci o pereche de ghilimele".

Offline Matei

• Hero Member
« Răspuns #1638 : Marți, 24 Iulie 2012, 09:51 »
:o :o :faint: deja mi-e dor de boc.

si mie de elena udrea. si de roberta. si de madam' placinta. si ridzi. nici o grija, le (ii) vom revedea intr-o formula sau alta. deja madam' placinta s-a lepadat si chiar numele si l-a schimbat. cine urmeaza?

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #1639 : Marți, 24 Iulie 2012, 09:57 »
si mie de elena udrea. si de roberta. si de madam' placinta. si ridzi. nici o grija, le (ii) vom revedea intr-o formula sau alta. deja madam' placinta s-a lepadat si chiar numele si l-a schimbat. cine urmeaza?

este evident ca nu esti in nicio "tabara".  ::)
e mai onest sa-ti recunosti partizanatul decat sa-l ascunzi in spatele unei asa-zise neutralitati. parerea mea....desigur.

as polemiza cu mai mare drag cu cineva care isi asuma o pozitie, chiar daca e adversa celei pe care o "simtzesc' eu, asa cum cred ca l-as fi respectat pe Ponta daca ar fi recunoscut ca a gresit, in loc sa faca toate tumbele posibile ca sa ne abureasca ca negrul e alb.

NICOLAE

• Vizitator
« Răspuns #1640 : Marți, 24 Iulie 2012, 10:08 »
...uite un articol care ma uns la suflet ,de Cristian Campeanu ,mi a adus aminte de o melodie a lui pink floyd (
Us and Them - Pink Floyd (Studio Version)
); uite si articolul:
http://www.romanialibera.ro/opinii/editorial/noi-si-ei-271271.html

NICOLAE

• Vizitator
« Răspuns #1641 : Marți, 24 Iulie 2012, 10:13 »
mai, ia n-o mai provocati pe micaela, uraciosilor!
......ba eu zic sa o provocam ca le zice asa de bine si frumos ,,, ;D ;D ;D

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1642 : Marți, 24 Iulie 2012, 10:17 »
...uite un articol care ma uns la suflet ,de Cristian Campeanu ,mi a adus aminte de o melodie a lui pink floyd
http://www.romanialibera.ro/opinii/editorial/noi-si-ei-271271.html

da. chiar asa. :)

Offline Matei

• Hero Member
« Răspuns #1643 : Marți, 24 Iulie 2012, 11:00 »
este evident ca nu esti in nicio "tabara".  ::)
e mai onest sa-ti recunosti partizanatul decat sa-l ascunzi in spatele unei asa-zise neutralitati. parerea mea....desigur.

as polemiza cu mai mare drag cu cineva care isi asuma o pozitie, chiar daca e adversa celei pe care o "simtzesc' eu, asa cum cred ca l-as fi respectat pe Ponta daca ar fi recunoscut ca a gresit, in loc sa faca toate tumbele posibile ca sa ne abureasca ca negrul e alb.

te rog sa ma perchezitionezi! nu am nici un partizanat de recunoscut si nu ma ascund in spatele nici unei neutralitati. nu am ce sa aleg si de unde. woman, intelege o data, ca nu e greu.  :)

uite si tu:
http://www.timesnewroman.ro/politic/7609-comisia-de-estetica-a-dat-verdictul-premierul-victor-ponta-este-frumos-si-detept

Offline Matei

• Hero Member
« Răspuns #1644 : Marți, 24 Iulie 2012, 11:01 »
http://www.hotnews.ro/stiri-politic-12866745-ilhl.htm

la un moment dat sau mai bine zis la un loc dat, silviu comenta ceva de genul Ť cum sa primim instructiuni in limba engleza de la un rege ť sau cam asa ceva, nu stiu pe unde o fi postarea corecta si integrala. Totusi vad ca de la ue primim in engleza, in germana, etc. si ne extaziem sau ne lamentam, de la caz la caz.

Offline Matei

• Hero Member
« Răspuns #1645 : Marți, 24 Iulie 2012, 11:09 »

din toata lista asta, sincer, de elenuta chiar imi place, emana o senzualitate aparte, fara a fi o frumusete extraordinara, are un nu stiu ce care te faci sa intorci capul dupa ea si sa o tot privesti. mi se pare foarte sexi. :)

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1646 : Marți, 24 Iulie 2012, 11:19 »
te rog sa ma perchezitionezi! nu am nici un partizanat de recunoscut si nu ma ascund in spatele nici unei neutralitati. nu am ce sa aleg si de unde. woman, intelege o data, ca nu e greu.  :)

bine, o data inteleg; dar sa nu-mi ceri si a doua oara ca nush' de mai reusesc.

la un moment dat sau mai bine zis la un loc dat, silviu comenta ceva de genul Ť cum sa primim instructiuni in limba engleza de la un rege ť sa cam asa ceva, nu stiu pe unde o fi postarea corecta si integrala. Totusi vad ca de la ue primim in engleza, in germana, etc. si ne extaziem sau ne lamentam, de la caz la caz.

ca sa nu te confuzez cu anglosaxona, ca te vad patriot, te intreb in RO: "barbate", ce zodie zici ca esti? (ca te vad usor berbec)  ;D sau poate...taur? ::)

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #1647 : Marți, 24 Iulie 2012, 11:47 »
http://www.timesnewroman.ro/politic/7609-comisia-de-estetica-a-dat-verdictul-premierul-victor-ponta-este-frumos-si-detept

"Cine poate spune că mama, care m-a crescut chiar de când eram mititel, nu ştie cu exactitate ce fel de om sunt?”, a declarat Victor Ponta.

Daca as fi citit asta pe topicul de bancuri, pe cuvant ca as fi ras, doar ca e nu e banc, deci e de plans. Sau demn de Caragiale.
Apropos de mama sus-numitului, mama mea are o cunostinta a carei fiica (acum stabilita in Germania de multi ani) a fost colega de liceu cu Victor Ponta. Ea mi-a povestit ca, atunci cand si-a sunat fata si i-a spus cine e prim ministru, a primit urmatorul raspuns: "Mama, daca pana si lingaul si mediocrul ala  poate ajunge prim ministru in Romania, hai la mine in Germania definitiv, ca nu mai ai ce spera in tara aia."

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1648 : Marți, 24 Iulie 2012, 11:56 »
Carol, sa nu-mi spui ca pe doamna aceea o cheama B_g___a, caci exact asta mi-a povestit si mie o cunostinta.

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #1649 : Marți, 24 Iulie 2012, 12:05 »
Nu o cheama asa, trebuie sa fie vorba de vreo cunostinta a unei cunostinte sau poate de o alta colega de liceu.