N-am inteles ce legatura are referendumul cu ICR si Monitorul Oficial. Si nici partizanat nu fac. Poate bunicul sa fi fost partizan. 
N-are. spuneam doar ca s-a "atacat" sistemul democratic pe toate fronturile, nu numai pe acela al demiterii presedintelui prin referendum.
Asa cum pui tu problema, mai, mai sa ma-nduiosez si sa-mi spun ca de fapt nu s-a intamplat nimic grav si ca UE si America sunt niste bieti necunoscatori in ale democratiei, care s-au impacientat degeaba, influentati de "masinatiunile" lui Base. ce stiu ei? Ce stie Merkel, ce stie Barosso... niste "politruci", vorba unui ilustru june politician mioritic. Toti
e prosti si rau intentionati... numai doctorul Ponta a inteles ca democratia la noi era stricata si trebuia reparata. da, da, cred ca ai dreptate.

probabil ca UE nu este inca destul de evoluata si mai are cate ceva de invatat de la USL...

spui ca se poate propune un referendum de demitere a presedintelui, pe bani publici, asa, oricand vrea o gascuta parlamentara? din cate stiu eu...trebuie motive serioase, asupra carora Curtea Constitutionala s-a pronuntat destul de vag, this time, mult mai putin clar decat data trecuta... cred ca era in oarece expectativa, simtindu-se brusc zdruncinata, ba chiar amenintata, dupa cum au afirmat unii membri ai sai.