Aici se discuta > Subiecte generale

Stiri, evenimente, informatii, barfe

<< < (68/578) > >>

Ayouni:

--- Citat din: Saturnianul din Joi, 17 Iunie 2010, 00:53 ---
--- Citat din: adria din Miercuri, 16 Iunie 2010, 20:35 ---saturniene, pe cine ai alege daca ai putea sa alegi asa cum iti dicteaza constiinta?
toti de acum sunt pusi pe furat, parerea mea

--- Terminare citat ---

Solutia pentru improspatarea mediului politic in Romania este asanarea lui totala pina la ultimul si inceput cu oameni noi, total noi. E un risc si asta nu garanteaza ca se va schimba ceva, dar e singura solutie pe care o vad. Acum 20 de ani nu a fost nici o asanare, ci doar rotire de cadre.

--- Terminare citat ---

sunt curioasa  in legatura cu aceasta "asanare totala"...
oamenii noi nu sunt crescuti si educati oare de oamenii vechi?! exista vreo sansa sa nu fie educati dupa chipul si asemanarea lor? pentru unii, da dar foarte putini. avand in vedere ceea ce s-a intampat inainte de 89 si haosul tranzitiei de dupa, rotirea cadrelor in romania se va face la nesfarsit, saturnis, precum astrele in lumea ta de sus!

Saturnianul:
@Ayouni, de-aia si ziceam ca e un risc si ca nu garanteaza ca se va schimba ceva :) Era o indulcire a scepticismului meu vizavi de faptul ca o schimbare are sanse sa vina din interior, adica de la noi  ;D Eu ma indoiesc ca se va schimba ceva vreodata in esenta. Vom avea grija de fiecare data sa cream niste aparente de schimbare, sa simulam schimbarile. O facem nu de 20 de ani, ci de sute, de mii de ani. Si se pare ca ne simtim foarte bine asa :) De-aia am si zis ca ma indoiesc de vreo schimbare. Fiindca efectiv ne simtim bine asa, cu provizorat si cirpeli din mers. Comentam, prostestam, injuram dar in esenta ne simtim bine.

Ayouni:
in seara aceasta MEXICO a castigat cu 2-1 in fata echipei "ALLEZ LES BLEUS"!
sa sune si rasune vuvuzelele!

silviu:
ba chiar cu 2 la 0.

Ayouni:

--- Citat din: silviu din Joi, 17 Iunie 2010, 23:50 ---ba chiar cu 2 la 0.

--- Terminare citat ---

ei ca sa vezi, ptiu... am scris 1 in loc de zero!

reluam: a fost 2-0 pentru Mexic! Franta a pierdut intr-un stil... daca nu as fi stiut ca joaca cu franta, as fi crezut ca joaca cu vreo tara din africa, multi jucatori de culoare.  si tot nu a castigat!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă