Aici se discuta > Subiecte generale
Stiri, evenimente, informatii, barfe
Saturnianul:
--- Citat din: Ayouni din Vineri, 18 Iunie 2010, 00:05 ---daca nu as fi stiut ca joaca cu franta, as fi crezut ca joaca cu vreo tara din africa, multi jucatori de culoare. si tot nu a castigat!
--- Terminare citat ---
Teoria conspiratiei: jucatorii fiind majoritatea de culoare, adica din Africa, nu au jucat nimic ca forma de protest ca Africa de Sud a fost eliminata. Sunt bun, nu? :D ;D
Ayouni:
@ buuuuun! asa o fi, eu ce sa zic?! de fotbal nu stiu chiar nimic! a fost o chestie simpatica o data, deoarece din intamplare a trebuit sa fac pe traducatoarea pentru francisco maturana, care venise sa vada cum se descurca nationala romaniei, era cu ocazia unui campeonat... totul super, pentru ca eram destul de familiarizata cu toti termenii sportivi in spaniola, dar cand a trebuit sa traduc din romana "unsprezecele" lui nu stiu cui, am ramas fara replica. dar mi-am revenit repede, mi-am amintit ca la un moment dat vrusesem sa am 11 copii blonzi si cu ochi albastri.
esti bun saturnis, esti!
Saturnianul:
--- Citat din: Ayouni din Vineri, 18 Iunie 2010, 00:26 ---esti bun saturnis, esti!
--- Terminare citat ---
Saru-mina, saru-mina! Mi-au murit laudatorii. Te-ai prins, nu? :P
Ayouni:
anunt pentru fete si nu numai:
de acord unui studiu efectuat de Almudena Sevilla-Sanz de la Oxford University, pe 12 tari dezvoltate din europa, rezulta ca suedezii ar fi cei mai buni soti din lume!
pentru mai multe detalii, intepati link-ul de mai jos:
http://www.thelocal.se/21098/20090804/
gabrel:
Germania - Serbia/0 - 1
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă