Aici se discuta > Subiecte generale

Stiri, evenimente, informatii, barfe

<< < (67/578) > >>

adria:
saturniene, pe cine ai alege daca ai putea sa alegi asa cum iti dicteaza constiinta?
toti de acum sunt pusi pe furat, parerea mea

Saturnianul:

--- Citat din: adria din Miercuri, 16 Iunie 2010, 20:35 ---saturniene, pe cine ai alege daca ai putea sa alegi asa cum iti dicteaza constiinta?
toti de acum sunt pusi pe furat, parerea mea

--- Terminare citat ---

De la noi pe nimieni. Cel putin pe nimeni din cei care reprezinta acum scena politica. Iar pe cineva "din popor", cum se zice... Iarasi ma indoiesc. Pentru ca astia de acum, au fost la vremea lor tot din popor. Eu nu mai am incredere in nimeni de la noi care ajunge la putere chiar daca initial e curat si cu intentii bune. Fiindca mediul corupe. Si odata ajunsi acolo ori se lasa corupti pentru a supravietui, ori sunt indepartati. Cum s-a si intimplat cu cei care prin ceea ce au incercat sa faca au deranjat anumite interese.

Solutia pentru improspatarea mediului politic in Romania este asanarea lui totala pina la ultimul si inceput cu oameni noi, total noi. E un risc si asta nu garanteaza ca se va schimba ceva, dar e singura solutie pe care o vad. Acum 20 de ani nu a fost nici o asanare, ci doar rotire de cadre.

Ayouni:
in atentia amatorilor de fotbal cu vuvuzele, intepati link-ul urmator  ;):

http://www.footyfire.com/

silviu:
Muzici şi tradiţii în Cişmigiu

silviu:
O relaţie secretă: Marilyn Monroe – John Kennedy

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă