Aici se discuta > Subiecte generale
Stiri, evenimente, informatii, barfe
micaela:
s-a lansat si la noi parfumul Dahlia noir, enfin. :)
http://www.psychologies.ro/noutati/stiri/Un-parfum-couture-cu-o-lansare-fabuloasa-DAHLIA-NOIR-2127952
Nicoleta Bucuresti:
De ce a intrat Olanda in criza?
RASPUNS: din cauza biciclistilor!
Biciclistul este un dezastru pentru economie. El nu cumpara masini, nu ia credit pentru bicicleta, nu cumpara benzina, nu cumpara cauciucuri de iarna, nu foloseste serviciile service-urilor auto, nu plateste asigurare nici amenzi, nu foloseste parcarea cu plata, nu foloseste mijlocul de transport in comun, nu sufera de obezitate.
Si totodata este sanatos, la naiba!
Oamenii sanatosi nu sunt necesari pentru economie. Ei nu cumpara medicamente, nu platesc analize, nu merg la medicii privati, nu cresc PIB-ul....
admin:
Am trait sa o vad si pe asta; pagina romaneasca a acum indispensabilului (n-am zis - izmenei ::)) google a fost sparta de hackeri. Incredibil! Pai daca exista vulnerabilitate si la astia mari si s-ar intampla ceva nu netul - nici nu vreau sa ma gandesc la ce s-ar ajunge...Eu ma retrag in munti si cresc capre... :uglystupid2:
Caroline:
S-a deschis Targul de Craciun la Sibiu:
Deschiderea Târgului de Crăciun din Sibiu
silviu:
Imaginile INCREDIBILE care AU ŞOCAT lumea sportului
Caroline Wang din Austria este considerata a fi cel mai bun bodybuilder feminin din lume. Totuşi, fotografiile cu ea au reuşit să şocheze o lume întreagă.
:o
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă