Aici se discuta > Subiecte generale

Stiri, evenimente, informatii, barfe

<< < (470/578) > >>

micaela:
propun o barfa mica.  :)
Pe forumu' nos' apare mereu logat un nick: LEXI, de multa vreme. Il /o invitam sa-si foloseasca lexicul, sa ne convingem si noi ca nu este o fantoma. :)
hai, curaj...
Ma cheama x, am y ani, ochi de culoarea..., inaltimea...., copii da/nu etc.  ;D si, desigur, asteptam si oita.  ;D

ioanam:

--- Citat din: micaela din Luni, 26 Noiembrie 2012, 20:24 ---s-a lansat si la noi parfumul Dahlia noir, enfin. :)
Si mie imi place. Este surprinzator... :applause:
--- Terminare citat ---

almi_gabi:
Sfantul Andrei in traditia populara - noaptea strigoilor, farmecelor de dragoste si de aflare a rodniciei ogorului

.....se spune ca in noaptea Sfantului Andrei se poate prevedea cat de rodnice vor fi livezile si ogoarele. Oamenii aduc in casa crengute de visin, le pun in apa si, daca infloresc pana la Craciun, vor avea un an bogat. Un alt mijloc este semanarea de grau in mici vase sau folosirea a 12 cepe (pentru cele 12 luni ale anului) lasate in pod pana la Craciun - cele stricate sunt semn de luna ploioasa, cele incoltite sunt semn de bogatie.

micaela:
Mateeeei, suntem in campanie.  :box: nu mai vii tu la groapa cu nisip si castele (d)in spania, sa ne fightuim in opinii divergente si sa ne antipatizam?  ;D
mi-e dor de un link anti-liiceanu si anti-base.  ;D
hai, te rog, macar un link mic, mic si uracios. ;D

micaela:
nu mai am cu tzine sa ma joc... toata lumea e selioasa... :(

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă