Aici se discuta > Subiecte generale

Stiri, evenimente, informatii, barfe

<< < (468/578) > >>

theo365:
Dar despre asta ce parere aveti!?

admin:
Da, cu adevarat senzationala stirea! N-as putea zice ca sunt Ioan Gura de Aur, (mai ma cheama pe deasupra si Gheorghe), dar sunt lucruri pe care le intuiesc si simt. Si ca FB este un instrument, o imensa baza de date, un mijloc de monitorizare, am fost 100% convins, de cand am realizat cu cata usurinta oamenii isi scriu acolo o gramada de intimitati. Fara sa-i oblige nimeni, decat...la nivel de subconstient. Acum nu pot sa zic daca este bine sau rau ce se intampla cu aceasta megastructura informativa, consider ca daca este folosita pentru protectia oamenilor este ok.

Discutam o data cu niste prieteni vis-a-vis de ascultarea telefoanelor si eu m-am manifestat in favoarea acestui intruziuni in intimitatea noastra. De ce? Pentru simplu fapt, ca atata timp cat nu fac nimic ilegal si deci nu am de ce sa ma ascund, nu ar avea de ce sa ma deranjeze sa fiu ascultat. Faptul este acuzabil, urat sa intri in urechea omului si sa-ti alegi de acolo informatiile necesare, dar ma gandesc cum altfel ai putea prinde, intr-un secol al supervitezei, in situatia unei cresteri halucinante a terorismului, a hotiilor la nivel macroeconomic, pe toti aceia care se folosesc de comunicatii ultramoderne si de mediul virtual?  A alege intre pierderea intimitatii si pericol, prefer sa fiu ascultat si cand sforai. Deci fb, mai departe la treaba!

theo365:
Da  , se pare ca acest baiat destept Mark , e o veriga importanta (speculatie sau nu) a masoneriei, devenind pt. CIA , cel mai facil sistem de monitorizare la nivel global.

theo365:
Un film ce a isterizat media on-line si nu numai...
Salvat de inger sau trucaj?
Cei de la stiri spun ca au analizat filmarile si sunt reale. Voi ce spuneti?
AWESOME teleportation in China - Impresionante teleportación en China

bit:
by Adobe Premiere. Sau Blender. Sau Sony Vegas. And so on...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă