Aici se discuta > Subiecte generale

Stiri, evenimente, informatii, barfe

<< < (459/578) > >>

micaela:

--- Citat din: Matei din Vineri, 02 Noiembrie 2012, 21:21 ---bucura-te! :)

--- Terminare citat ---
o sa incerc.  :)

micaela:

--- Citat din: Matei din Vineri, 02 Noiembrie 2012, 21:00 ---nimic pe gratis cand vine vorba de munca.

--- Terminare citat ---

"nimic pe gratis" e o sintagma a lumii in care traim si care mie nu-mi place, pentru ca pozitioneaza relatiile umane in raportul acela "de interese" si "plata" de care spuneai. sigur, e o sintagma de supravietuire in jungla urbana, si te refereai la munca, dar, nu stiu de ce... de cate ori o aud, imi vine in cap o lume dezumanizata, pragmatica, mercantila...

Matei:

--- Citat din: micaela din Vineri, 02 Noiembrie 2012, 21:45 ---"nimic pe gratis" e o sintagma a lumii in care traim si care mie nu-mi place, pentru ca pozitioneaza relatiile umane in raportul acela "de interese" si "plata" de care spuneai. sigur, e o sintagma de supravietuire in jungla urbana, si te refereai la munca, dar, nu stiu de ce... de cate ori o aud, imi vine in cap o lume dezumanizata, pragmatica, mercantila...

--- Terminare citat ---

darling, aici vorbim despre munca si tu ai amintit contextul acela cu agentia de publicitate trasa in piept de niste politicieni.   

poate suna dur dar este un principiu sanatos.   da-mi si mie un motiv, te rog, pentru care tu ai munci pentru cineva pour "les fleurs du coucou".  excludem cazul acela in care implicit ai avea si tu ceva de castigat la un moment dat.  sa zicem ca eu vin la tine si, in calitatea ta de profa de lucru manual, iti comand 15 fulare, 15 caciulite si 15 perechi de manusi, in diverse culori, pe care eu le voi face cadou de craciun. ai fi de acord sa mi le faci pe gratis? da-mi voie sa ma indoiesc.  ai familie de intretinut, facturi care-ti vin tot timpul, parfumelul acela dahlia noir pe care-l doresti de multa vreme...
o lume pragamatica nu este o lume dezumanizata, cel putin eu nu o vad asa.  iar daca tu imi spui ca vrei sa lansezi o linie de budigai de lana pentru colectia ta pret-a-porter toamna - iarna si-mi ceri sa-ti pregatesc campania de lansare; corect ar fi sa-ti si facturez sau nu? doar nu te lasa inima ca eu sa-mi ard ochii la lumina lumanarii, sa-mi storc creierii, sa consum timp si resurse doar de dragul ochilor tai?! oricat ar fi ei de-albastri... ;)

micaela:
Diar Matei,
Ce ma enervezi... :)
1. Pe dalhia cea neagra nu mi-o doresc demult. Am descoperit-o anul trecut, la Paris, si cu putin efort, mi l-am si luat (pe el, parfumul cu nume exotic si miros seducator care inca n-a aparut prin parfumeriile mioritice).  :)
2. iti jur ca-ti fac un fular, absolut pe gratis, daca promiti sa-l tii pe guritza ta rautacioasa.  :P Din lana netoarsa, sa te si zgarie putin, asa cum te-au obisnuit trandafirii (nu cei din curte, ci cei din convingeri  >:D)
3. cand o sa-mi lansez colectia de budigai (cu modele complexe si gaurele) nu o sa te rog sa-mi faci campania de promovare ci chiar prezentarea pe podium. sunt convinsa ca ai fi extrem de sharmant, mai ales daca ai defila si cu carnetelul de facturi ca accesoriu. ;D

ne iubim din ce in ce mai mult.  >:D :kissing:

micaela:
P.S. si m-ai intristat iremediabil, spunandu-mi ca n-ai face nimic gratis, de dragul ochilor mei....
macar un slogan mic:
"ochii tai, albastri ca marea,
mi-au facut sa palpaie lumanarea" (ca sa nu mai existe interpretari tendentioase...fac referire la lumanarea la care-ti strici tu bunatate de ochi de culoarea....., nascand campanii)  ;D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă