Aici se discuta > Subiecte generale
Stiri, evenimente, informatii, barfe
micaela:
ma refeream la o campanie pentru alegeri despre care s-a afirmat ulterior ca nu ar fi fost platita agentiei de publicitate care s-a ocupat de ea. :buck2:
deci recunosti ca esti intepat (in privinta portocaliilor si Liicenilor)? ;D zau ca nu ma ustura.
micaela:
--- Citat din: Matei din Vineri, 02 Noiembrie 2012, 20:51 ---foarte interesant! inca ceva, nu l-as limita numai la politicieni. este valabil si pentru multi altii, care s-au trezit cu niscai putere si cu bani, uitati-va in jurul vostru si veti recunoaste cu usurinta "ghertoiul" cu costum armani si atitudine de mic dictator (sau poseta dior, daca este o ea). ;D
--- Terminare citat ---
exact la asta ma refeream, nu la politicieni. Observ cu dezgust spectacolul "betiei puterii" la niste personaje care si-au dorit "functii" si care, odata ce le-au luat (fara lupta, caci ceilalti nu si le-au dorit), au scos din ei toata lipsa de caracter, proasta crestere si lipsa bunului simt. E un spectacol jalnic...
Matei:
--- Citat din: micaela din Vineri, 02 Noiembrie 2012, 20:52 ---ma refeream la o campanie pentru alegeri despre care s-a afirmat ulterior ca nu ar fi fost platita agentiei de publicitate care s-a ocupat de ea. :buck2:
deci recunosti ca esti intepat (in privinta portocaliilor si Liicenilor)? ;D zau ca nu ma ustura.
--- Terminare citat ---
altii au fost nefericitii, buna credinta nu este rasplatita intotdeauna asa cum trebuie; ingenuitatea se plateste si ea. mi-a facut si mie cineva o figura la un moment dat, n-a fost nimic grav dar de-atunci m-am invatat minte: cine vrea munca mea, plateste! as simple as that, my dear. nimic pe gratis cand vine vorba de munca.
sunt intepat in privinta trandafirilor, cu ceilalti mentionati de tine, nu-mi dau osteneala. da, ai dreptate, se vede ca nu te ustura... te doare! ;D
micaela:
imi pare rau sa te dezamagesc, dar nu ma doare, ce sa fac? :)
Matei:
--- Citat din: micaela din Vineri, 02 Noiembrie 2012, 21:03 ---imi pare rau sa te dezamagesc, dar nu ma doare, ce sa fac? :)
--- Terminare citat ---
bucura-te! :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă