Aici se discuta > Subiecte generale

Stiri, evenimente, informatii, barfe

<< < (460/578) > >>

micaela:
uite ce femei frumoase si-ar fi dat viata pentru regele portocaliu.  ;D
http://www.click.ro/news/national/Lavinia_Sandru-_-As_fi_fost_in_stare_sa_mor_pentru_Basescu_0_1498650122.html

silviu:
si el a trimis-o pe centura :( :((

Matei:

--- Citat din: micaela din Vineri, 02 Noiembrie 2012, 23:18 ---Diar Matei,
Ce ma enervezi... :)
1. Pe dalhia cea neagra nu mi-o doresc demult. Am descoperit-o anul trecut, la Paris, si cu putin efort, mi l-am si luat (pe el, parfumul cu nume exotic si miros seducator care inca n-a aparut prin parfumeriile mioritice).  :)
2. iti jur ca-ti fac un fular, absolut pe gratis, daca promiti sa-l tii pe guritza ta rautacioasa.  :P Din lana netoarsa, sa te si zgarie putin, asa cum te-au obisnuit trandafirii (nu cei din curte, ci cei din convingeri  >:D)
3. cand o sa-mi lansez colectia de budigai (cu modele complexe si gaurele) nu o sa te rog sa-mi faci campania de promovare ci chiar prezentarea pe podium. sunt convinsa ca ai fi extrem de sharmant, mai ales daca ai defila si cu carnetelul de facturi ca accesoriu. ;D

ne iubim din ce in ce mai mult.  >:D :kissing:

--- Terminare citat ---
cred ca o sa scriu si eu o carte despre "de ce enervam femeile" sau... "de ce ne enerveaza femeile" ... inca nu m-am hotarat.
1. evrika! acum stiu cum te voi recunoaste in bucuresti: esti singura femeie care lasa-n urma ei o dara de dahlia noir!
2. si eu care eram convins ca fularul se poarta in jurul gatului! inca o convingere care se duce pe apa sambetei... esti sigura ca se poate face ceva din lana netoarsa? simt ca intru pe un teren periculos, pe campul tau de expertiza,  dar ma voi avanta: cand se toarce lana cu instrumentul numit fus, se obtine un fir.  firul acela poate fi tricotat, impletit, asta stie orice profa de lucru manual, nu-i asa? asa ca nu inteleg cum vei putea tricota ceva din lana netoarsa? sau era o metafora? sau doar o amagire?
3. pentru prezentare va trebui sa exemplific eu cu o pereche: un model simplu, te rog, bob de orez, culoarea bleu gendarme, cu 5 nasturasi de sidef bleu ciel in fata. gen gogosar, adica cu manecuta!

Matei:

--- Citat din: micaela din Vineri, 02 Noiembrie 2012, 23:35 ---P.S. si m-ai intristat iremediabil, spunandu-mi ca n-ai face nimic gratis, de dragul ochilor mei....
macar un slogan mic:
"ochii tai, albastri ca marea,
mi-au facut sa palpaie lumanarea" (ca sa nu mai existe interpretari tendentioase...fac referire la lumanarea la care-ti strici tu bunatate de ochi de culoarea....., nascand campanii)  ;D

--- Terminare citat ---

draga micaela, ma consolez cu gandul ca orice iremediabil are si el durata lui!

"ochii tai, albastri ca marea,
mi-au inmuiat lumanarea" si eu fac referire tot la lumanarea la care faci tu referire.

mai bine hai sa ne gandim la ceva mai frumos: imagineaza-ti o oita mica, alba si pufoasa, cu ochi albastri, stand tacticoasa pe un fotoliu si impletind un fular pe care sunt brodate cuvintele: "warmly yours"! wow, asta-i de marca inregistrata nu altceva! :)

Matei:

--- Citat din: micaela din Sâmbătă, 03 Noiembrie 2012, 09:41 ---uite ce femei frumoase si-ar fi dat viata pentru regele portocaliu.  ;D

--- Terminare citat ---

ooo! "dar pentru cine vrei sa mori? intoarce-te te-ndreapta..."

(catre centura bucuresti!)

--- Citat din: silviu din Sâmbătă, 03 Noiembrie 2012, 12:15 ---si el a trimis-o pe centura :( :((

--- Terminare citat ---

exprimarea aceasta reprezinta masura exacta a domnului in cauza, esenta lui. mai mult de-atat nu poate.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă