Aici se discuta > Subiecte generale

Stiri, evenimente, informatii, barfe

<< < (448/578) > >>

micaela:
si-apoi, mesajul "uraste boala" nu este unul corect, din punctul meu de vedere....

Mari_a:
Am citit aseara comentariile pe youtube: 99,9% contra. Fusese raporat, iar acum am deschis special ca sa vad daca mai e. Numai e! Gata, a fost scos! Era al unei companii farmaceutice si mesajul era "cumparati x produs de la noi", ca numai el va face si va drege...

Matei:

--- Citat din: Mari_a din Vineri, 12 Octombrie 2012, 07:25 ---Am citit aseara comentariile pe youtube: 99,9% contra. Fusese raporat, iar acum am deschis special ca sa vad daca mai e. Numai e! Gata, a fost scos! Era al unei companii farmaceutice si mesajul era "cumparati x produs de la noi", ca numai el va face si va drege...

--- Terminare citat ---

bine au facut ca l-au scos! ca sa ai un impact puternic asupra "consumatorului" recurgi la tot felul de artificii si metode.  totusi in acest caz au sarit peste cal rau de tot. pur si simplu am ramas uimit de atata lipsa de profesionalism. o astfel de publicitate poate avea efectul contrar: arunca asupra ta si a produsului respectiv o umbra asa de grea ca nu numai ca nimeni nu-l va cumpara dar vei fi identificat in mintea oamenilor cu un "nu-ma-uita" negativ, sumbru, de care toti vor fugi. dupa o astfel de experienta cine va mai apela la tine?  :o gata, ti-ai cam pierdut credibilitatea.

iana:

--- Citat din: micaela din Joi, 11 Octombrie 2012, 23:42 ---si-apoi, mesajul "uraste boala" nu este unul corect, din punctul meu de vedere....

--- Terminare citat ---
Mie mesajul "uraste boala" mi se pare chiar stupid, iar in cazul in care ai fi bolnav, cred ca l-ai considera cinic. Nu cred ca cel care a creat reclama cunoaste drama prin care trec parintii unui copil autist. Am o prietena care are un copil in aceasta situatie. Cat efort psihic si material...iar rezultatele se vad atat de incet. Ma uimeste cat de puternica este si mai ales pentru ca nu isi pierde speranta. Nu pot sa o ajut decat rugandu-mi in fiecare primavara prietenii, colegii, cunostiintele sa doneze 2% din impozit. Este o incercare continua si multa incertitudine.     

dauina:
http://www.incont.ro/turism-intern/un-oras-din-romania-inclus-in-top-10-cele-mai-idilice-locuri-din-europa-galerie-foto.html

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă