Aici se discuta > Subiecte generale
Stiri, evenimente, informatii, barfe
Mari_a:
Fara numar, fara numar! :D
Desi nu cred in horoscoape, le urmaresc
si la mine zice enigmatic ::). Numa-n asta postat mai adineaori de Matei nu ma regasesc... :giggle:
Matei:
--- Citat din: Mari_a din Joi, 11 Octombrie 2012, 17:19 ---Fara numar, fara numar! :D
Desi nu cred in horoscoape, le urmaresc
si la mine zice enigmatic ::). Numa-n asta postat mai adineaori de Matei nu ma regasesc... :giggle:
--- Terminare citat ---
nici eu! de mine zice ca sunt egoist si inca ceva, dar nu-l baga in seama, mariuca! :)
--- Citat din: Mari_a din Joi, 11 Octombrie 2012, 16:31 ---Daaa, n-am vrut sa scriu cum il cheama, dar il iubesc in taina :giggle:
--- Terminare citat ---
vrei sa ma faci gelos... din cate am vazut pana acum, moise guran parca nu are invitati.
micaela:
ce ma mai irita moise guran mai acu' 2 ani, cu aeru' ala de golanas cizelat prin facultati...
Acum, ca a renuntat la fitze, si i-a ramas numai inteligenta rostirilor, imi place. Stiti care este culmea? NU este economist, din cate imi amintesc. Am fost mai demult interesata sa vad la ce se pricepe prin CV si am descoperit (pe net) ca nici vorba de formatie economica in ce-l priveste.
Matei:
s-a iscat un mare scandal in jurul acestei campanii legata de copiii cu autism:
Uraste Autismul! Iubeste-ti baietelul!
micaela:
mda... mesajul sa-i zicem pozitiv este mai mult in titlul videoclipului. Din videoclip nu prea reiese..., Domina amaraciunea, deznadejdea... nu si revelatia de a-si iubi copilul, chiar daca discursul interior poate fi real, trist dar real (desi mi-e greu sa cred ca o mama si-ar putea ura copilul, oricat de greu i-ar fi....hm)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă