Aici se discuta > Subiecte generale
Stiri, evenimente, informatii, barfe
Matei:
--- Citat din: Mari_a din Joi, 11 Octombrie 2012, 12:31 ---Stire, eveniment, informatie, barfa: chiar a fugit Cristian Sima cu banii clientilor? :faint: Pfoai, ce-l mai urmaream pe la tv...
--- Terminare citat ---
l-ai urmarit tu dar uite ca el a fost mai rapid decat tine, te-a intrecut si dupa cum se spune se pare ca dus a fost! "he's a little bit runaway"! ;)
ce frumos vorbea dl blanita despre dl sima! o tempora, o mores! :)
http://gabiblanita.blogspot.com/2010/10/cristian-sima-la-100.html
Mari_a:
Bine ca n-am avut/n-am bani de investit! :D Adevarul e ca omul parea "bazat". Sau chiar era/este. Ce, daca esti destept, inseamna ca nu poti fi escroc? Dimpotriva! Un escroc inteligent.
Domnu'blanita nu mi se pare ca-l lauda, mai mult da in Turcescu, ca nu-l lasa sa vorbeasca. Pai daca nu intelegea cand ajungea in chestiuni tehnice... Oricum, emisiunea lui nu era 100% de d-astea... Nu stiu daca cel de la biz-bazar - biziday - sau cum ii mai zice - l-o fi invitat vreodata... Ala-i chiar meserias!
Desi pentru pagubiti nu mai conteaza, e interesant totusi de aflat daca a fugit cu banii ori i-a pierdut aiurea si a fugit de teama investitorilor... Si ia uite-l pe Daianu cap de lista la pagubiti! :giggle:
dauina:
--- Citat din: Mari_a din Joi, 11 Octombrie 2012, 16:20 ---Nu stiu daca cel de la biz-bazar - biziday - sau cum ii mai zice - l-o fi invitat vreodata... Ala-i chiar meserias!
--- Terminare citat ---
sa inteleg ca-l placi pe Moise Guran.???....you are not alone.....si eu..:)
Mari_a:
Daaa, n-am vrut sa scriu cum il cheama, dar il iubesc in taina :giggle:
dauina:
Acu' Mari_a, taina ta nu mai e taina.....asta daca nu mai ai si altele :giggle: :giggle: :whistle:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă