Aici se discuta > Subiecte generale

Stiri, evenimente, informatii, barfe

<< < (404/578) > >>

Matei:

--- Citat din: micaela din Sâmbătă, 11 August 2012, 20:51 ---hotaraste-te: the man who sold the world sau peacetime application? ::) s-a inventat varianta hibrida: "peaceful Iuda"? :D

--- Terminare citat ---

vad ca ai hotarat tu in locul meu si ai hotarat bine: da, intr-adevar, Iuda Tadeu! este sfantul patron al cauzelor pierdute si situatiilor disperate. este un sfant bun si pacific.  :)
(daca te refereai la celalalt, Iscariotul, as zice ca el e mai curand din ograda ta, din cate am putut sa constat pana acum).

Matei:

--- Citat din: Doina din Sâmbătă, 11 August 2012, 16:24 ---Inteleapta decizie ! Face bine tuturor. Merg sa aflu ''Partener pentru sfirsitul lumii'' sau cam asa ceva...  :2funny:

--- Terminare citat ---

daca tot ai fost "seeking a friend for the end of the world", spune-ne si noua, l-ai aflat? sa ne povestesti cum a fost, te rugam. :)

Doina:

--- Citat din: Matei din Sâmbătă, 11 August 2012, 22:48 ---daca tot ai fost "seeking a friend for the end of the world", spune-ne si noua, l-ai aflat? sa ne povestesti cum a fost, te rugam. :)

--- Terminare citat ---

...am dus caii-n padoc...Cit priveste ''prietenul'' , el s-a transformat in partener cum bine-am intuit  :2funny:, actiunea nu m-a convins, scenariul cam chinuit, sfirsitul etiole vraiment...Pierdere de vreme, costuri ridicate...Dar asa-mi trebuie daca m-am dus dupa cai verzi pe pinza, in loc sa-i astept pe cei oferiti de tine... :yeah: Nu m-a impresionat, dar nici turnesol nu sunt !  :2funny:

micaela:

--- Citat din: Matei din Sâmbătă, 11 August 2012, 22:39 ---(daca te refereai la celalalt, Iscariotul, as zice ca el e mai curand din ograda ta, din cate am putut sa constat pana acum).

--- Terminare citat ---
adica? printre orataniile din ograda mea n-am zarit vreunul.
eu nu te-am "atacat", doar am parafrazat afirmatia "I am the man who sold the world" - that means Iuda, nu?

micaela:
Doina, sa inteleg ca l-ai "ratat" pe DD pe b1? l-am vazut si m-am oprit sa aud ce raconteaza el pe acolo. am avut surpriza sa descopar ca e coerent, chiar logic, cu argumentatie pertinenta care, daca ar fi si onesta, m-ar face sa ma dezbrac de portocaliu.  ;D
il credeam mai brainless.   ???

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă