Aici se discuta > Subiecte generale

Stiri, evenimente, informatii, barfe

<< < (403/578) > >>

Doina:

--- Citat din: micaela din Sâmbătă, 11 August 2012, 16:06 ---eu nu mai continui. parerile sunt fixe si de o parte si de alta, iar daca opinez mai patimas devin "agresoare". creca' e cazul sa ma mai potolesc cu forumu'. nu vreau sa trec de la amuzament la indispozitie. :)
de idila nici nu poate fi vorba. ;D
un gand bun, Doina.

--- Terminare citat ---
Inteleapta decizie ! Face bine tuturor. Merg sa aflu ''Partener pentru sfirsitul lumii'' sau cam asa ceva...  :2funny:

Matei:

--- Citat din: Doina din Sâmbătă, 11 August 2012, 15:58 --- :oops: Am nimerit fix intr-o ''idila'' politica... Sorry !...Continuati !  :D

--- Terminare citat ---

da' de unde, la un moment dat erati doar voi doua aici, eu am fost cel care a intrerupt "idila" politica, crezand ca s-au mai potolit lucrurile dar vad ca nu.

--- Citat din: micaela din Sâmbătă, 11 August 2012, 16:06 ---eu nu mai continui. parerile sunt fixe si de o parte si de alta, iar daca opinez mai patimas devin "agresoare". creca' e cazul sa ma mai potolesc cu forumu'. nu vreau sa trec de la amuzament la indispozitie. :)
de idila nici nu poate fi vorba. ;D
un gand bun, Doina.

--- Terminare citat ---

spunand ca parerile sunt fixe si de o parte si alte, deja ne imparti in tabere, iar eu nu vreau sa apartin nici uneia dintre ele. din partea mea n-au decat sa crape cu totii, macar de-ar avea bunul simt s-o faca. haide, linisteste-te, crezi ca merita sa ne suparam noi aici pentru ei?
"si pentru cine vrei sa mori, intoarce-te, te-ndreapta spre-acel pamant ratacitor si vezi ce te asteapta". daca nu se rasuceste Eminescu in mormant, am putea inlocui pamant ratacitor cu guverne ratacite si am avea imaginea clara.

Matei:

--- Citat din: Doina din Sâmbătă, 11 August 2012, 15:54 ---Amenintarea a functionat abitir si-n varianta in care-au fost imbarcati in autocare sau minatzi de la spate, cu indicatia clara pe ce sa stampileze...Oricum ai lua-o tot se gasesc fisuri ! ... ;) Mi se pare mai direct, mai simplu sa pui mina pe ei si sa-i duci undeva, decit sa-i convingi sa se duca daca nu vor !

L.E. Poate sunt deja pe lista celor ''fiorosi''...Nu te teme, sunt peacetime application...! Nu ma ajuta fizicul, nici putintele sa evoluez altfel !  :2funny:

--- Terminare citat ---

hold your horses fetelor, nu e vorba de nici o lista, nu-mi plac nici listele nici taberele.  si eu sunt tot o aplicatie pentru pace.  :)

NICOLAE:
Buna din nou,pe aici se mai discuta politica,l am intrebat pe ....( o persoana foarte apropiata :) ) azi de ce a mers la vot si ce are sa i reproseze lui
Base si unul din reprosuri era ca guvernul nu a accesat fondurile europene   cca3.5% ,,,care i adevarul cu fondurile astea europene,stie cineva?
si eu am mai auzit pe la colturi asa ca se acceseaza greu,ca trebuie sa ai pile,,,samd.eu azi am avut o revelatie se pare ca societatea noastra s a impartit in doua ,stranieri(care si au luat viata pe cont propriu si au plecat la munca pe afara) si bugetari sa zic asa ,,,,sau cei care n au sau au dar isi platesc datoriile la banci, si cei care au datorii la banci si au cam luato razna pe campii cand si au dat seama cati ani le ia sa le returneze:))).

micaela:

--- Citat din: Matei din Sâmbătă, 11 August 2012, 17:16 ---hold your horses fetelor, nu e vorba de nici o lista, nu-mi plac nici listele nici taberele.  si eu sunt tot o aplicatie pentru pace.  :)

--- Terminare citat ---

hotaraste-te: the man who sold the world sau peacetime application? ::) s-a inventat varianta hibrida: "peaceful Iuda"? :D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă