Aici se discuta > Subiecte generale

Stiri, evenimente, informatii, barfe

<< < (405/578) > >>

Doina:

--- Citat din: micaela din Sâmbătă, 11 August 2012, 23:17 ---Doina, sa inteleg ca l-ai "ratat" pe DD pe b1? l-am vazut si m-am oprit sa vad ce raconteaza el pe acolo. am avut surpriza sa descopar ca e coerent, chiar logic, cu argumentatie pertinenta care, daca ar fi si onesta, m-ar face sa ma dezbrac de portocaliu.  ;D
il credeam mai brainless.   ???

--- Terminare citat ---

L-am... Dar nici n-as fi ramas acasa pentru el.  :2funny: Asa deci, ti-a facut impresie buna ! Am urmarit postul pentru prima oara-n viata, in zilele de maxima tensiune, sa vad ce-i poate capul...Am nimerit un sondaj facut de un colaborator, cred...Altfel spus am luat doar pulsul optiunilor... Ma tem ca-l poti considera in continuare; are ideile melanjate rau sau asta a fost constatarea mea...A mai fost o noapte, dupa citeva zile...cea a deschiderii JO la Londra, in care pe la 2 noaptea butonind am dat peste kkamucho, invitat de onoare al postului...Proprietarul lui se mira de tot ce spunea interlocutorul (!!!!), de parca se nascuse-atunci si era intr-o fascinatie totala ! Cerea pe deasupra asigurari de sustinere in turul doi (al prezidentialelor, ce credeai ?!)...Iti frigea craniul, teasta, daca urmareai mai mult de-un minut. Musai sa deconectezi rapid. Ca sa scapi teafar !  :applause:

micaela:
zici? probabil ca, dupa atatea prostii pe care le-am auzit lately, discursul lui mi s-a parut chiar inteligent.
macar reuseste sa discearna intre rau si dezastruos.  ;D

L.E. sper ca n-ai scapat prezentarea succesiva (prin montaj) a afirmatiei pontiste cum ca nu i-a propus externele lui Johannis si ce a lui Johannis cum ca i-au propus externele dar a refuzat. uluitor. :D S-o fi gandit cineva sa-i spuna Pinocchio lui ponta?

Doina:

--- Citat din: micaela din Sâmbătă, 11 August 2012, 23:30 ---zici? probabil ca, dupa atatea prostii pe care le-am auzit lately, discursul lui mi s-a parut chiar inteligent.
macar reuseste sa discearna intre rau si dezastruos.  ;D

--- Terminare citat ---

Inseamna ca face progrese ! Dar daca se-ntimpla, s-ar putea sa-si piarda sustinatorii... :2funny: :dance:

micaela:

--- Citat din: Doina din Sâmbătă, 11 August 2012, 23:34 ---Inseamna ca face progrese ! Dar daca se-ntimpla, s-ar putea sa-si piarda sustinatorii... :2funny: :dance:

--- Terminare citat ---

;D buna rau  ;D

Doina:

--- Citat din: micaela din Sâmbătă, 11 August 2012, 23:30 ---L.E. sper ca n-ai scapat prezentarea succesiva (prin montaj) a afirmatiei pontiste cum ca nu i-a propus externele lui Johannis si ce a lui Johannis cum ca i-au propus externele dar a refuzat. uluitor. :D S-o fi gandit cineva sa-i spuna Pinocchio lui ponta?

--- Terminare citat ---

Pe-asta n-am ratat-o, dar de ce m-as mira ?! Mai are vreun sens ?! In loc s-o fac, cu pierderea tonusului, mai bine ma distrez pe rupte. Dar mentin vigilenta treaza. Ochii pe aeroporturi, pasaportul la vedere, bagajele la usa.... :D :2funny: :dance:
L.E. I-a spus cineva, dar nu-s in stare sa-mi amintesc cine !

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă