Aici se discuta > Subiecte generale
Stiri, evenimente, informatii, barfe
micaela:
--- Citat din: bitek din Miercuri, 08 August 2012, 23:26 ---Tehnic vorbind, vezi ca matale ai selectat un alfabet german/nordic la scriere. Ca altfel n-aveau de unde sa-ti afiseze caractere cu umlaut (de fapt, parca trema se cheama, dar nu importa). In alta ordine de idei, daca nici dupa un restart nu se rezolva, da-i un ctrl-alt-del si vezi in task manager ce proces papa RAM mult si procesor. Si vedem ce si cum.
--- Terminare citat ---
asa mi-am zis si eu, da' n-am decat optiune RO si EN, si aparea EN.
poticnelile anuntau moartea clinica a internetului, pe care am avut-o de atunci pana acum. >:(
bit:
Bun, si pan`la coada cum se rezolva? Si-a revenit au ba?
micaela:
da, si-a revenit. era "de la ei".
daca fac un exercitiu mic de paranoia, mi-as putea imagina ca au vrut sa-mi inchida muzicuta ;D
bit:
Sau cativa pusti din zona ta au descoperit jucarii noi: flooding-ul si atacul DDoS. Pe care tocmai le experimenteaza.
micaela:
--- Citat din: bitek din Joi, 09 August 2012, 12:46 ---Sau cativa pusti din zona ta au descoperit jucarii noi: flooding-ul si atacul DDoS. Pe care tocmai le experimenteaza.
--- Terminare citat ---
n-am nimic impotriva, da' ii incearca joaca dupa miezul noptii? cand eram eu mica, se spargeau geamurile cu piatra pana la ora 22, dupa care toata lumea se culca odata cu telejurnalul. ;D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă