Aici se discuta > Subiecte generale
Stiri, evenimente, informatii, barfe
bit:
pai atunci au la dispozitie mai multe resurse, ca e "autostrada" mai libera.
Caroline:
Am pus TV-ul pe mut si mai dau cu ochiu' la ce se titreaza: Primarul Brasovului declara a ca scos-o pe Elodia de pe listele electorale, Ponta deplange hartuirea manechinelor lui Mazare, Basescu este follower pe Twitter al nu stiu cui... Io nu stiu, astia in afara de infantilitati obsesiv-compulsive nu mai stiu sa dea la stiri?! :faint:
Matei:
--- Citat din: Caroline din Vineri, 10 August 2012, 23:39 ---Am pus TV-ul pe mut si mai dau cu ochiu' la ce se titreaza: Primarul Brasovului declara a ca scos-o pe Elodia de pe listele electorale, Ponta deplange hartuirea manechinelor lui Mazare, Basescu este follower pe Twitter al nu stiu cui... Io nu stiu, astia in afara de infantilitati obsesiv-compulsive nu mai stiu sa dea la stiri?! :faint:
--- Terminare citat ---
no comment! traim intr-un cosmar! poate e visul tau recurent cu valizele, iti faci cate o valiza din cauza fiecaruia dintre cei sus mentionati, poate ca valizele sunt pentru ei, cate una pentru fiecare... tu vrei sa-i trimiti la plimbare dar ei nu se lasa dusi si pace! :)
Matei:
si deoarece caroline a fost asa draguta si mi-a dat linkul cu evenimentele la fileu, va informez si aici ca au sosit extraterestrii de la fc barcelona, iniesta, messi, pique sunt aici deja; maine joaca barca cu dinamo, asadar "caini pana la moarte si dincolo de ea". stelistilor, nu dati!
Matei:
--- Citat din: Caroline din Vineri, 10 August 2012, 23:39 ---Am pus TV-ul pe mut si mai dau cu ochiu' la ce se titreaza: Primarul Brasovului declara a ca scos-o pe Elodia de pe listele electorale, Ponta deplange hartuirea manechinelor lui Mazare, Basescu este follower pe Twitter al nu stiu cui... Io nu stiu, astia in afara de infantilitati obsesiv-compulsive nu mai stiu sa dea la stiri?! :faint:
--- Terminare citat ---
uite ce bine le zice maestrul CTP:
http://www.gandul.info/puterea-gandului/procuratura-contra-militie-9938630
si rezonez total cu ultimile randuri din articol, exact la acest aspect m-am tot gandit in ultima vreme, de cand suntem in miezul acestui hidos spectacol prezentat de Circul National de Stat: noi nu mai suntem pentru ei, pentru ei toti, indiferent de tabara, decat niste numere, unii vor sa ne taie, altii vor sa ne multiplice, sa ne adauge, doar ca sa le iasa lor numaratoarea!
Nu sunt în stare să mai sper decât un singur lucru: că în bătălia asta scelerată, fără arbitru, fără reguli, fără limită de timp, nu vom ajunge să ne luăm de piept român cu român.
si ca sa termin pe o nota pozitiva, roman cu romanca, parca suna mai bine. haz de necaz. caroline, termina odata cu bagajele alea si da-le valizele, sa plece cu totii pe o insula pustie sau in spatiu mai curand.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă