Aici se discuta > Subiecte generale
Stiri, evenimente, informatii, barfe
micaela:
pai tocmai intr-o discutie pe subiectul afirmatiilor despre pogrom am aflat ca a facut istoria. toata lumea sublinia faptul ca afirmatia e cu atat mai grava cu cat e facuta de un om "care a facut istoria"si deci ar trebui sa exprime opinii "calificate".
sova face parte din gasca junilor teribilisti si incompetenti care au pus mana pe volanul bolidului fara sa stie nimic despre sofat si reguli de circulatie. de la inceput nu i-am suportat aroganta, autosuficienta, care pentru mine sunt dovada de limitare. doar cand nu stii cat de putin stii poti sa ai simtiri demiurgice. ;)
tre' sa ma retrag, cu regret...mi se blocheaza fereastra de dialog, intr-una, si nu pot tasta..ba imi ďa", ba nu-mi ia caracterele... :( e frustrant ca o asteptare nelinistita si neimplinita. ;D
Doina:
A facut-o, dar n-o dovedeste, asta ziceam ! A jucat tzurca pe maidan in loc sa mearga la scoala. Noapte buna !
micaela:
--- Citat din: Doina din Miercuri, 08 August 2012, 23:00 ---A facut-o, dar n-o dovedeste, asta ziceam ! A jucat tzurca pe maidan in loc sa mearga la scoala. Noapte buna !
--- Terminare citat ---
am o scurta revenire, cu o intrebare care ma nelinisteste, poate ma luminati voi: de ce ma atrage acest detestabil (ca nu-mi permit sa rostesc public cuvantul "scarbos") de Banciu? ;D imi place desi nu-mi place. sunt in plin absurd.
micaela:
cica "se rupe lantul de iubire in USL". ;D
bit:
Tehnic vorbind, vezi ca matale ai selectat un alfabet german/nordic la scriere. Ca altfel n-aveau de unde sa-ti afiseze caractere cu umlaut (de fapt, parca trema se cheama, dar nu importa). In alta ordine de idei, daca nici dupa un restart nu se rezolva, da-i un ctrl-alt-del si vezi in task manager ce proces papa RAM mult si procesor. Si vedem ce si cum.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă