Aici se discuta > Subiecte generale
Stiri, evenimente, informatii, barfe
steliana:
omul cand nu are ce face ... desface! ;)
cum spuneai cu partidul ala...? acum ii fac vibratia literelor si vedem ce sanse maxime putem da :rtfm:
Caroline:
Daca nu te pricepi la flacara violet, nu iese... ;D
steliana:
conserv mai spre toamna de la aragaz...
micaela:
--- Citat din: Caroline din Miercuri, 08 August 2012, 20:58 ---Si presedintele PNTCD Aurelian Pavelescu, care a declarat ca se ofera sa se alieze cu PDL, a fost coleg de birou cu Sova pe vremea cand lucrau ca proaspeti avocatei la o multinationala, iar Sova a fost coleg de facultate cu Ponta. :fight: Eu am renuntat sa-i mai urmaresc, telenovelele nu-s genul meu...
--- Terminare citat ---
din pacate, "telenovela" nu-i joaca lor personala; ne afecteaza pe toti si pe fiecare dintre noi. chiar ne poate fi indiferent ce (ne) fac acesti indivizi? hm. poate fiindca sunt balanta, "alterarea" accentuata a echilibrului bunului simt nu ma poate lasa rece...
Am savurat aseara (vizionand emisiunea in care au fost invitati Liiceanu si un domn de la Grupul pentru Dialog Social - din pacate nu i-am retinut numele) nu numai ideile ci si felul in care au fost exprimate. a fost remarcabila "sistematizarea" evenimentelor si a semnificatiilor lor.
atunci de ce se tot afirma ca Sova a "facut" ďstoria (nu istorie, desigur - asta nu-i va iesi, jamais)?
Doina:
Nu pot vorbi despre telenovele! N-am urmarit vreuna in aceasta viata ... Poate in La vie apres la vie ...Dar despre o cacialma nenorocita pot face mentiune. Si aia confuza si timida, dupa propriile aprecieri ale celor care-au bricolat-o.
sova, crede ca face istorii, dar nici alea nu-i ies. Istorie n-a facut nicicind din moment ce vorbeste fara judecata despre pogromul de la Iasi in felul in care o face. Ne-am pus toata comunitatea evreiasca in cap, ca si cind doar de asta mai aveam nevoie. Iar treburile tarii, zac ! Nu stau, nu asteapta, ci zac...
L.E. Constantin Oisteanu, dac-am retinut corect, draga Mica !
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă