Aici se discuta > Subiecte generale
Stiri, evenimente, informatii, barfe
steliana:
--- Citat din: micaela din Marți, 07 August 2012, 23:03 ---si mi s-a mai clarificat o componenta a starii rele pe care o am: aceea ca mi-e jena de lipsa de rusine pe care o au ei, in fata lumii civilizate care,banuiesc, ne priveste pe toti ca pe un trib de babuini.
--- Terminare citat ---
ca sa-mi pot tine starea, incerc sa nu mai pun la suflet ceea ce nu are suflet...
exclud teama ca am putea dansa dupa o muzikie... si mai haotica
Doina:
...A aparut o precizare, o confesiune de-a dreptu'...Actualii sunt ''timizi''... :slap: Hai, fie, si ...''confuzi''... :magic:
Asa ca, Mica draga, te-ai uitat cu lentile progresive cind ai zarit cele de mai sus ! Si m-am grabit sa confirm ! |o
L.E. Nu spun cine, persoana fizica, a facut plingere penala impotriva CC !!
De acord cu Steliana. Comentez fara suflet, cu indiferenta si calm. Apatic.
luciamanta:
Consider că si de o parte si de alta, lucrurile au luat o turnură prea personală!
Doina:
Cit traiesti tot afli ... Petre Roman, pe care multi il credeau ocupat cu scutecele odraslei mult prea fragede, este consilierul interimarului. Adica cel care-a declarat aseara ca nu pleaca nici daca-l omoara (o parte) ! :slap: :knuppel2: Cred ca n-a pierdut busola ! Mai sigur e ca n-a avut-o vreodata ! :faint:
Caroline:
Si presedintele PNTCD Aurelian Pavelescu, care a declarat ca se ofera sa se alieze cu PDL, a fost coleg de birou cu Sova pe vremea cand lucrau ca proaspeti avocatei la o multinationala, iar Sova a fost coleg de facultate cu Ponta. :fight: Eu am renuntat sa-i mai urmaresc, telenovelele nu-s genul meu...
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă