Aici se discuta > Subiecte generale

Stiri, evenimente, informatii, barfe

<< < (394/578) > >>

micaela:
constat, cu surprindere, ca, in acest moment, Liiceanu spune, pe B1, cam ce am spus eu acum jumatate de ora. vorbeste, desigur, mult mai inteligent ca mine, despre starea pe care vad ca o avem "impreuna"...

Doina:
Si eu sunt pe receptie ! ...

micaela:
un regal.  :)
noroc ca mai sunt oameni de aceasta calitate care ies sa vorbeasca, sa explice. ma intreb cati dintre cei care ar trebui sa se trezeasca inteleg....

micaela:
ma gandeam ca numai mie mi se pare totul ireal, absurd, as zice chiar "dement". vad insa ca e o perceptie pe care o au si altii.
exact aceeasi impresie cu cea a lui Liiceanu am avut-o si eu; cum ca aceasta gasca incompetenta este ca un grup de adolescenti "scapati" la bordul unui bolid puternic si sofisticat, care e complex ca cel al unei nave spatiale...iar ei incep sa apese haotic si inconstient (as adauga adverbelor alaturate pe acelea de: obraznic, mincinos, fara scrupule etc.), pe butoane, in timp ce noi luam in plex fiecare "busitura'.

si mi s-a mai clarificat o componenta a starii rele pe care o am: aceea ca mi-e jena de lipsa de rusine pe care o au ei, in fata lumii civilizate care,banuiesc, ne priveste pe toti ca pe un trib de babuini.

Doina:

--- Citat din: micaela din Marți, 07 August 2012, 23:03 ---...iar ei incep sa apese haotic si inconstient (as adauga adverbelor alaturate pe acelea de: obraznic, mincinos, fara scrupule etc.), pe butoane, in timp ce noi luam in plex fiecare "busitura'.

...mi-e jena de lipsa de rusine pe care o au ei, in fata lumii civilizate care,banuiesc, ne priveste pe toti ca pe un trib de babuini.

--- Terminare citat ---

Unfortunately, I agree !

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă