Aici se discuta > Subiecte generale
Stiri, evenimente, informatii, barfe
Doina:
--- Citat din: bitek din Luni, 06 August 2012, 23:01 ---Tehnic, cei mai mari galagiosi is la peluze, acolo stau fanii. In tribune e locul ametititilor, indecisilor si celor care trec din greseala prin zona.
--- Terminare citat ---
Binevenita clarificarea ! Ma regasesc, n-o vad insa pe Mica... Poate vine totusi la peluza ! :2funny:
ha,ha...kkrau, e tare !
micaela:
Simtul umorului pe care-l posezi indubitabil :) e cu atat mai de admirat cu cat inteleg ca exista probleme de sanatate cel putin "sacaitoare". asta ajuta enorm. mama unei prietene a fost operata acum 25 de ani de o boala grava, aflata intr-o etapa avansata. Sansele de recuperare erau destul de reduse insa ea era optimista si glumea tot timpul (am admirat-o enorm pentru forta ei psihica). Au trecut cei 25 de ani si ea este intr-o stare de sanatate mai mult decat multumitoare.
Silviu isi fixeaza stacheta proprie (numai sa poata sa o mai sara >:D ;D); in SC nu exista limite de varsta, sex, culoare. ;D
pai eu perseverez cu fructele de multi ani si geaba, tot actioneaza ca heliul. si da, din copilarie faceau asta dar nu s-au potolit nici acum cand sunt o doamna respectabila. ;D
am locuit si eu deux ans, neconsecutivi, pe taramuri cu fructe de mare da' mi-a fost imposibil sa ma bucur de senzatia "molustei dans ma bouche" ;D eram cam singura care prefera friptura de pui. mmm, dar camembertu'...magnifica inventie.
Doina:
A trecut si Enola Day... neobservata !
A inceput Banciu, deci ! Atunci, bonne nuit et a la prochaine ! :)
Nu inainte de-a te citi, draga Mica !
micaela:
--- Citat din: Doina din Luni, 06 August 2012, 23:07 ---A trecut si Enola Day... neobservata !
A inceput Banciu, deci ! Atunci, bonne nuit et a la prochaine ! :)
--- Terminare citat ---
bonne nuit sa-ti fie. :)
micaela:
--- Citat din: bitek din Luni, 06 August 2012, 23:01 ---Tehnic, cei mai mari galagiosi is la peluze, acolo stau fanii. In tribune e locul ametititilor, indecisilor si celor care trec din greseala prin zona.
--- Terminare citat ---
probabil ca de-aia am ales, intuitiv, tribuna, desi n-am fost pe stadioane. :)
--- Citat din: bitek din Luni, 06 August 2012, 23:01 ---BTW, ma uit cum il numeste tembelul de Banciu pe Floricelu` prezident ;D. Care apelativ se pare ca e real. Si defineste linia genetica nobila a clanului sau.
--- Terminare citat ---
cum il numeste, ca mi-a scapat?
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă