Aici se discuta > Subiecte generale
Stiri, evenimente, informatii, barfe
Doina:
Limite de inaltime s-au pus ?! E bine de stiut, n-am 1,80 dar, sincer, nu i-as fi dorit ! Aia scunzi sunt tenace. Trebuie sa evolueze in conditii vitrege... ;)
Atunci vorbim entre nous-deux, enchantee!
Imi place si mie Brie, Valbrie mai putin Camembert. Imi plac alea suave si cu mai putin mucegai !
Aici nu ma pot lauda cu chestii a la francaise (fromages, adica), dar compensez in altele ! :yeah:
...Il numeste cacarau, dupa familie !
Ai incercat Fondue Savoyarde ? Daca nu, sunt sigura c-ai fi apreciat.
Doina:
A propos de sustinerea moralului de unul singur. Cind nu mai ai nimic de pierdut, e simplu, e facile !
Pierzi tot si ramii sa te ocupi doar de tine ! ::)
Din fire nu-s isteric de optimista, dar gasesc resurse sa ma tin in viata ! oO
micaela:
--- Citat din: Doina din Luni, 06 August 2012, 23:13 ---...In numeste cacarau, dupa familie !
--- Terminare citat ---
;D ;D ;D azi totul ne impinge in zona budei... ;D
--- Citat din: Doina din Luni, 06 August 2012, 23:13 ---Ai incercat Fondue Savoyard ? Daca nu, sunt sigura c-ai fi apreciat.
--- Terminare citat ---
e probabil ca da, ca am experimentat mai multe, insa memoria nu ma ajuta la corelarea gustului cu "soiul". imi plac "bleu"-urile.
micaela:
--- Citat din: Doina din Luni, 06 August 2012, 23:17 ---A propos de sustinerea moralului de unul singur. Cind nu mai ai nimic de pierdut, e simplu, e facile !
Pierzi tot si ramii sa te ocupi doar de tine ! ::)
Din fire nu-s isteric de optimista, dar gasesc resurse sa ma tin in viata ! oO
--- Terminare citat ---
primeste un gand bun, bun, de la mine.
Doina:
--- Citat din: micaela din Luni, 06 August 2012, 23:21 ---primeste un gand bun, bun, de la mine.
--- Terminare citat ---
Multumesc. Si tie, cu mare drag.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă