Aici se discuta > Subiecte generale
Stiri, evenimente, informatii, barfe
micaela:
nu, nu, nu, nu veni cu tentatii dinastea. eu la inghe nu rezist si, desi n-am interdictie oficiala, m-am amenintat ca ma suspend daca mai comit erori calorice.
uite cum te muta un "n" din "plasa" politica in plasa ciorapilor. ;D
da' chiar, mai exista remailleuri? ca e asa o risipa de mase plastice cu ciorapii astia de-i varam nedigerabili pe gatul planetei, la prima ciupitura...
:)
ai vazut dovada de fair-plaY? baselu si-a exprimat public aprecierea pentru profesionalismul d-nei Pivniceru chiar daca e in "echipa" adversa. Unde e (profesionalism), e si ne bucuram, de ce nu? numai sa fie si obiectivitate in decizii.
Doina:
Cine stie daca mai exista ?! Nu i-am cautat, dar ma tem ca sunt laolalta cu dinosaures. :2funny:
Planeta ?! Sa-si vada de treburile ei, sa nu se-amestece in treburile si ciorapii altora. N-avem nevoie, ne descurcam singuri, aici, in spatiul mioritic. Cumva manifesta pretentii de politruca ? S-o lase mai moale ca e shova in guvern, tine si legatura planeta - parlament si cum acesta este si va ramine in vecii vecilor - amin - majoritar, va avea mereu ultimul cuvint ! :strambatura:
Am retinut dovada de fair-play ! Ma tem ca a trecut en passage asistentza !
Sa-mi spui cu ce sa vin ! Cu vin, alb, rose, rosu...poate ! Neavind voie, visez lichid !
Niste fructe ar merge mai bine ? Am doua mese full de fructe, iti pot propune niste assiettes sa te lingi pe degete !
micaela:
--- Citat din: Doina din Luni, 06 August 2012, 22:16 ---Planeta ?! Sa-si vada de treburile ei, sa nu se-amestece in treburile si ciorapii altora. N-avem nevoie, ne descurcam singuri, aici, in spatiul mioritic. Cumva manifesta pretentii de politruca ? S-o lase mai moale ca e shova in guvern!
--- Terminare citat ---
;D :happy: politruca_ca Barosso ; :happy: m-ai facut sa rad. ;D
--- Citat din: Doina din Luni, 06 August 2012, 22:16 ---Sa-mi spui cu ce sa vin ! Cu vin, alb, rose, rosu...poate ! Neavind voie, visez lichid !
Niste fructe ar merge mai bine ? Am doua mese full de fructe, iti pot propune niste assiettes sa te lingi pe degete !
--- Terminare citat ---
ma frantuzesc eu pe aici, dar n-am gusturi rafinate: tot cu mamaliguta cu branzica si smantana defilez. e drept ca-mi place camembertu', da' n-am nivelu' sa savurez fruits-de-mer, par exemple.
ador fructele da', de la o varsta, trebuie garnisite cu carbune, ca digestia si-a iesit din adolescenta. O avea dreptate silviu care, cu eleganta si delicatete, afirma ca doamnele trecute de 30 sunt babe? sigur, e suficient de galant sa nu adauge si adjectivul "decrepite". :happy:
daca suntem la momentu' confidentelor: tu cu digestia cum stai? ;D ;D (ca m-ai umplut de admiratie cu assietele pline de fructe - la mine au efectul heliului. ;D)
Doina:
S-a stabilit o limita de virsta ?! Musai s-o aflu si sa ma retrag...
Vorbeam de fructe, fruits- chioare...Fructele de mare...ehe, alta poveste minunata ! ::)
Am avut probleme la inceputul dietei Gerson, recomandata in hepatita C, dar nevoita fiind sa continuu ca sa-mi ofer o sansa, am constatat dupa ceva timp ca disconforturile s-au atenuat pina la disparitie. Problemele pe care le semnalezi le-am avut inainte de diluviu...in copilarie cind nu mincam fructe (decit la recensamint) ;), in adolescenta si maturitate. Numai cind le vedeam faceam instant aciditate...Dar iata ca nevoia schimba tot ! :(( Acum ma satur cu ele, pentru ca celelalte nu-si mai gasesc recomandarea.
Daca vrei, poti ! Daca-ti plac - asa am inteles - vei reusi ! ;D
L.E. Fructele, alea de mare, mi-au placut tres fort si locuind o vreme in locurile unde se gaseau din abundenta, chiar am exagerat...
bit:
--- Citat din: micaela din Luni, 06 August 2012, 21:27 ---in tribuna 2A, cred. :)
--- Terminare citat ---
Tehnic, cei mai mari galagiosi is la peluze, acolo stau fanii. In tribune e locul ametititilor, indecisilor si celor care trec din greseala prin zona.
BTW, ma uit cum il numeste tembelul de Banciu pe Floricelu` prezident ;D. Care apelativ se pare ca e real. Si defineste linia genetica nobila a clanului sau.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă