Aici se discuta > Subiecte generale

Stiri, evenimente, informatii, barfe

<< < (346/578) > >>

micaela:
am vizionat reportaju' lu' dom' prim-ministru la vila de la RAPPS. nu pot sa comentez nimic, de ras. ;D nici caragiale n-ar fi avut atata imaginatie.

Caroline:
Aha. Va sa zica avem lurkeri, trolli... si mai ce?  :giggle:
Eu am insa un amendament:
Spre deosebire de lurkerul clasic definit de wikipedia, forumul de fata nu este unul exclusiv de socializare online, dimpotriva, e un fel de intro la activitati face to face. O gramada de asa-zisi lurkeri sunt de fapt persoane foarte simpatice, care sunt mai talentate la socializarea directa decat multi dintre cei care "contribuie" la forum. (Stiu persoane care intra pe forum cel putin o data pe zi, ca si cand si-ar verifica email-ul, desi nu stiu daca au 10 postari in total, doar ca sa se updateze cu taberele life si atat.) Si adevarul e - parerea mea - ca oricat ar fi de haios pe-aici, nici nu se compara cu intalnirile SC life.  :dance:
Apropos. Reciproca, adica utilizatorii ca mine, de exemplu, care-s mai "activi" in scris decat in vorbirea directa cum se numesc?  :P

Caroline:

--- Citat din: micaela din Miercuri, 25 Iulie 2012, 23:02 ---am vizionat reportaju' lu' dom' prim-ministru la vila de la RAPPS. nu pot sa comentez nimic, de ras. ;D nici caragiale n-ar fi avut atata imaginatie.

--- Terminare citat ---

Eu am ras stramb... dupa care m-am straduit sa urmaresc comentariile de pe Realitatea, pana m-au enervat cu totii de-atata invartit in jurul cozii. Am tot asteptat intrebarea "Ce legatura are o locuinta RAPPS - fie ea locuinta presedintelui sau nu - cu competenta acestuia si greselile de guvernare?!" Atunci hai sa dam jos - prin referendum - toti oamenii de Stat care au vila!
Da' n-am mai avut rabdare. Dez-obisnuinta de a sta cu ochii in TV isi spune cuvantul...  :P
In 3 luni, toate povestile astea vor fi ca in bancul ala: O pisica dadea tarcoale. Si la un moment dat, s-a oprit. Nu mai avea tarcoale.

micaela:
ia uitati ce antidepresiv a gasit Demi Moore. ::) pe scurt: da. :giggle:

http://www.unica.ro/detalii-articole/articole/demi-moore-iubit-nou-vezi-cine-22642.html

Matei:

--- Citat din: bitek din Miercuri, 25 Iulie 2012, 20:28 ---http://en.wikipedia.org/wiki/Lurker

--- Terminare citat ---

asadar lucrezi pentru altii si de ziua ta, mersi frumos! nu stiam de acest concept, se pare ca lurkerii sunt cam multi.  90%! si ca motivul ar fi lipsa de incredere... fata de ce? fata de cine? in fine.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă