Aici se discuta > Subiecte generale

Stiri, evenimente, informatii, barfe

<< < (345/578) > >>

Matei:

--- Citat din: micaela din Miercuri, 25 Iulie 2012, 17:14 ---astrale nu, da' de altu' felu' da.
cred insa c-ai vrut sa spui "harti" astrale. nu fac, fiindca nu-s competenta. am numa' vagi cunostinte acumulate prin indelunga observatie. uite, de exemplu... eu sunt balanta (dinaia fixista cu onestitatea si dreptatea) si tu esti berbec, adica fix opusu' pe ceru' zodiilor. se zice ca un berbec si o balanta ori se atrag irezistibil (ca magnetu' plus minus), ori isi sparg capetele cu muchia riglei  ;D. creca suntem in a doua paradigma.  ;D

si daca acuma'-i jale-n sat (suna a Cosbuc), ce crezi ca va fi de-acum incolo? profetzeste, te rog...

--- Terminare citat ---

dupa cum prea bine stii, este o trasatura tipica a berbecilor ca din cand in cand sa schimbe h-ul cu c-ul! este in firea lor si n-ai ce face :) sau ar fi trebuit sa stii, mai ales ca vad ca stii deja ca spre deosebire de tine, la mine, atat onestitea cat si dreptatea umbla cu capul spart. daca tu crezi ca suntem in a doua paradigma, nici in ruptul capului nu as putea sa te contrazic.
la chestia cu profetzitul, da-mi timp de gandire, rogu-te, eu nu sunt asa ascutit la minte!

--- Citat din: micaela din Miercuri, 25 Iulie 2012, 16:33 ---uite cum devine cazu'. daca matei derapeaza in huliganism maxim, il parasc nu numai "lu' doamna" ci si lu' nenea militianu (bit sau altu' ;D) ca sa vina organu' sa-l cuminteasca pe pezevenghi, pentru binele intregii clase, ca poate eu personal n-am muschii necesari sa-i aplic corectie eficienta. si daca copiaza sa n-aiba pretentie sa fie sefu' clasei cu snur galben, da? :buck2:

--- Terminare citat ---

si dupa aia se mai plang unele colege ca sunt trase de codite si, si mai rau, unii baieti obraznici le ridica sortzuletzul! (sau asta nu e de rau?!)

--- Citat din: Caroline din Miercuri, 25 Iulie 2012, 16:51 --- ;D Doa'pr'soara are alta opinie despre cum devine cazu': draga Micaela si Matei, permiteti-mi sa va reaminstesc ca, in gara noastra mica si virtuala, nu exista niciun fel de derapaj... nu pentru ca nu e frumos, ci pentru ca nu are rost: nu exista miza!  :oops:

--- Terminare citat ---

nu exista miza?! faptul ca ma conversez cu doua domnite destepte si frumoase ca voi, mi se pare o miza foarte importanta.  si fiindca veni vorba, tot vroiam sa intreb de ce oare, din cei peste o mie de membri, sunt doar cativa care participa la discutii?

micaela:

--- Citat din: Matei din Miercuri, 25 Iulie 2012, 17:39 ---dupa cum prea bine stii, este o trasatura tipica a berbecilor ca din cand in cand sa schimbe h-ul cu c-ul! este in firea lor si n-ai ce face :) sau ar fi trebuit sa stii, mai ales ca vad ca stii deja ca spre deosebire de tine, la mine, atat onestitea cat si dreptatea umbla cu capul spart. daca tu crezi ca suntem in a doua paradigma, nici in ruptul capului nu as putea sa te contrazic.
la chestia cu profetzitul, da-mi timp de gandire, rogu-te, eu nu sunt asa ascutit la minte!

quote]

s-a inteles gresit. sunt zodii opuse ca fire, da'-n ce priveste onestitatea nu cred, cu domni berbeci n-am prea avut ocazia sa interactionez (creca m-a ferit Dumnezeu  ;D) dar cu doamne berbec, da, si as  zice ca mai degraba sunt directe si oneste. nu-s genu' parshiv. :)

profetzitu' se referea la situatia satelor pe care zici ca le-ai gasit azi in saracie, nu la altceva (ca vad ca se poate interpreta gresit). cum crezi ca vor arata satele la anu', dupa recentele evenimente?  ::)

cat despre shortzuletzu' ridicat, nush'... da' nu te-as sfatui sa-ncerci fara acordu' meu, ca nu-s io berbec, da' daca ma provoci, s-ar putea sa devin. ;D

--- Citat din: Matei din Miercuri, 25 Iulie 2012, 17:39 ---nu exista miza?! faptul ca ma conversez cu doua domnite destepte si frumoase ca voi, mi se pare o miza foarte importanta.  si fiindca veni vorba, tot vroiam sa intreb de ce oare, din cei peste o mie de membri, sunt doar cativa care participa la discutii?

--- Terminare citat ---

frumoase la suflet, nu? ca-n rest nu stii. :buck2:

poate ca ceilalti au chestiuni serioase de facut?  ;D
--- Terminare citat ---

rocky:
@matei

putini membri SC posteaza frecvent pe forum ... restul cind isi aduc aminte, mai ca mine   ;D

Caroline:

--- Citat din: Matei din Miercuri, 25 Iulie 2012, 17:39 ---nu exista miza?!

Nu, nu exista miza pentru discutii ca la talk-show-urile TV: nici politica, nici sociala, nici educationala, iar din alt punct de vedere, nici macar amoroasa, ca suntem pe un site de singles si nu de dating, dupa cum se specifica din start. Altfel spus, miza e doar posibilitatea de a comunica si distractia. Ori asta nu e o miza.  :P

de ce oare, din cei peste o mie de membri, sunt doar cativa care participa la discutii?

Din sursele mele oculte de informatie  :giggle:, exista cel putin cateva zeci de membri care ne "savureaza" citind doar. Pe unii dintre acestia i-am cunoscut in tabere si chiar ma gandesc cu drag la ei, chiar daca nu vorbim prea des.  :)

--- Terminare citat ---

bit:
http://en.wikipedia.org/wiki/Lurker

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă