Aici se discuta > Subiecte generale

Stiri, evenimente, informatii, barfe

<< < (347/578) > >>

micaela:

--- Citat din: Caroline din Miercuri, 25 Iulie 2012, 23:15 ---"Ce legatura are o locuinta RAPPS - fie ea locuinta presedintelui sau nu - cu competenta acestuia si greselile de guvernare?!"
--- Terminare citat ---
N-are, da' orice tip de indoiala semanata in legatura cu presedintele ocheste cateva procente in plus. ridicolul e nelimitat.

micaela:

--- Citat din: Matei din Miercuri, 25 Iulie 2012, 23:42 ---
asadar lucrezi pentru altii si de ziua ta, mersi frumos! nu stiam de acest concept, se pare ca lurkerii sunt cam multi.  90%! si ca motivul ar fi lipsa de incredere... fata de ce? fata de cine? in fine.

--- Terminare citat ---
poate nu-s vorbiciosi ci facaciosi.  ;D

Matei:
la mine internetul merge foarte prost in seara asta... ca la tara! dar cam prea de la tara totusi.
caro, maxima expresia cu tarcoalele care s-au terminat, am ras de unul singur si inca.

se poate ca micaela sa aiba dreptate, unii sunt mai action people, ce atata vorba?! si bravo lor.

micaela:
si bravo noua nu? :-[ ca noi si vorbim si faptuim.  :)

bit:

--- Citat din: Caroline din Miercuri, 25 Iulie 2012, 23:12 ---Aha. Va sa zica avem lurkeri, trolli... si mai ce?  :giggle:
Eu am insa un amendament:
Spre deosebire de lurkerul clasic definit de wikipedia, forumul de fata nu este unul exclusiv de socializare online, dimpotriva, e un fel de intro la activitati face to face. O gramada de asa-zisi lurkeri sunt de fapt persoane foarte simpatice, care sunt mai talentate la socializarea directa decat multi dintre cei care "contribuie" la forum. (Stiu persoane care intra pe forum cel putin o data pe zi, ca si cand si-ar verifica email-ul, desi nu stiu daca au 10 postari in total, doar ca sa se updateze cu taberele life si atat.) Si adevarul e - parerea mea - ca oricat ar fi de haios pe-aici, nici nu se compara cu intalnirile SC life.  :dance:
Apropos. Reciproca, adica utilizatorii ca mine, de exemplu, care-s mai "activi" in scris decat in vorbirea directa cum se numesc?  :P

--- Terminare citat ---
Deci imi cer scuze daca trimiterea mea la definitia tehnica si seaca a suparat pe cineva. Nu asta a fost scopul ci faptul ca din descrierea fenomenului, se pot gasi cauzele (motivele si motivatiile) pasivitatii celorlalti. Cat despre troll...logic, ce-ar fi un forum fara unul? Un fel de stirile BBC, scurte, exacte si fara gust. Io-mi asum functia, ba chiar ma mandresc cu ea  :P. Si ma bucur ca (cu mici exceptii pana acum, sper sa ramana doar astea) nuantez suficient trolllingul meu incat sa fie ceva haios si nu iritant (acuma, cum sa zic, asta cred io. Da`daca oi dormi in ghete, va invit sa ma treziti). E adevarat, real life bate orice film si orice carte. Insa pana acolo...ne multumim cu ce exista. Cat despre postacii fruntasi, ce sa zic...si io-s printre, cred, asa ca...vorba ilustrului meu tiz scotian "Keep walking!". Si chiar la blue label! (asta e pentru connaiseuri  ;D)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă