Aici se discuta > Subiecte generale

Stiri, evenimente, informatii, barfe

<< < (230/578) > >>

Caroline:
Carmen, nu sunt de acord nici cu "a nu sti gustul". Necunoscutul tenteaza in aceeasi masura in ca re sperie: e vorba tot de adrenalina, la urma urmei. Copilul trebuie sa stie tot, ceea ce-l putem noi invata este doar ce e adevarat si ce nu din ceea ce stie si cum sa aiba discernamant in privinta asta. Copiii de azi se apropie periculos de mult de adultii de ieri (care am fost noi).  ;)

nickyblu:
Cineva spunea foarte bine un lucru: copiii nu sunt niste adulti in miniatura, nu putem sa le spunem tot adevarul pana cand nu suntem siguri ca pot sa-l asimileze. Ei judeca totul in alb si negru, ceea ce ar fi minunat daca viata ar fi construita in felul asta. Insa viata nu e asa si societatea ar putea sa-i transforme in extremisti. Multi copii se si manifesta in felul asta din cauza educatiei primite in familie sau scoala(cred ca mai degraba neprimita). Si asta se intampla de la varste din ce in ce mai fragede.

silviu:
Cea mai bătrână supraviețuitoare din lume a Holocaustului: „Voi râde până la sfârșitul vieții. Nu ajută cu nimic dacă plângi”
Și-a văzut părinții murind. Și-a pierdut și soțul și frații. A supraviețuit iadului din lagărul de concentrare, împreună cu fiul său, cântând la pian. A învins, mai apoi, și cancerul. Perfect lucidă, la 108 ani, Alice Herz-Sommer trăiește, în fiecare zi, mai multe momente de fericire decât alții într-o viață.

varsator38:
 "Știu că răul există, dar privesc înspre lucrurile bune". „Într-un fel, cred că viața în lagăr a fost de fapt un dar. Eram fericită și recunoscătoare că fiul meu era lângă mine. Uneori, el mă întreba de ce nu avem de mâncare. La asta nu știam ce să îi răspund. Dar râdeam. Și cu mine râdea și băiatul meu. Cum poate un copil să nu râdă când o vede pe mama sa râzând?"

fara cuvinte.

almi_gabi:
4 locuri in lume unde echinoctiul de primavara este marcat prin fenomene deosebite

mi-ar place sa vad toate aceste locuri in ziua de echinoctiu (primavara sau toamna) ; cel de la piramida lui Kukulcan, Chichen Itza, Mexic prezentat in videoclipul din reportaj mi-a adus aminte de eclipsa totala de soare de la noi din 1999; cat de impresionata am fost cu toate ca stiam ca este vorba despre un fenomen astronomic si nu cine stie ce semn de la zei asa cum credeau oamenii cu milenii in urma  8)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă