Aici se discuta > Subiecte generale
Stiri, evenimente, informatii, barfe
silviu:
Este liberul arbitru doar o iluzie? Neuroştiinţele oferă răspunsul
Caroline:
--- Citat din: bitek din Miercuri, 14 Martie 2012, 11:22 ---Probabil ca se exagereaza, insa nici Pepsi nu-s inocenti, nici pe departe. Bautura in sine spune multe despre ea (formula ei, componentii)...eu as limita legal consumul de asa ceva.
--- Terminare citat ---
Daaa... ca sa se mai inventeze o Mafia si pentru asa ceva. :2funny: Ba nu! Fiecare are liberul arbitru, dreptul si indatorirea sa isi faca rau siesi (sau nu) atat cat doreste.
bit:
Spune-i asta nepoatei mele de 7 ani care le "topeste" pe Pepsi si Coca pe unde le prinde. Si daca le prinde, dupa aia zici ca-i iepurele de la Duracell nu pe baterii, ci alimentat la 380 V!!! :o
Caroline:
La varsta asta, si eu le spun copiilor de la scoala ce sa faca (le-am zis de Pepsi dar nu m-au crezut). Ma refeream, ca de obicei, la adulti, fiindca nu am obisnuinta sa am copii in familie sau prin preajma. :)
carmenafeer:
Sunt de acord cu Caroline nu putem ingrdi totul ,atunci nu mai suntem liberi,trebuie sa alegem singuri ce este bine sau rau pt noi si copii nostri,cit despre copii se poate, daca parintii doresc intradevar,daca nu cumperi in casa niciodata ,daca nu ii dai tu copilului sa bea de unde sa stie un copil de citiva ani cum este,si se poate, eu am colege cu copii intre 1 si 12 ani si nu stiu gustul de cola sau pepsi nu a cumparat niciodata in casa asa ceva si a suplinit cu suc natural facut in casa si cu explicatiile de rigoare pt cei mai mari.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă