Aici se discuta > Subiecte generale
Stiri, evenimente, informatii, barfe
carmenafeer:
Caroline vreau sa iti spun ca eu lucrez cu copii si sa stii ca vad foarte putini copii bine crescuti,este adevarat sunt foarte destepti dar si foarte prost crescuti,de parinti ce sa iti mai spun parca si-au pierdut simtul masurii,cunosc un copil care de doua luni nu maninca si nu bea nimic,dupa toate investigatiile nu este decit alintatura care a devenit o problema psihologica,nu spun sa nu sa nu stie copilul ce gust au unele alimente interzise ,dar sa o faci la o virsta la care poate intelege ceva din ce ii vei explica,daca ii dai cind nici nu poate vorbi bine,el nu o sa retina decit gustul bun,si sa fim seriosi ca sunt parinti care cumpara aceste produse ca si cum ar fi ceva necesar familiei zilnic.
almi_gabi:
Datele de schimbare ora de vara si ora de iarna pana in 2020 :coolsmiley:
Trecerea la ora de vara ora 4:00 devine ora 5:00.
Trecerea la ora de iarna ora 4:00 devine ora 3:00.
2012
- ora de vara: 25 martie
- ora de iarna: 28 octombrie
Caroline:
--- Citat din: carmenafeer din Joi, 22 Martie 2012, 11:28 ---Caroline vreau sa iti spun ca eu lucrez cu copii si sa stii ca vad foarte putini copii bine crescuti,este adevarat sunt foarte destepti dar si foarte prost crescuti,de parinti ce sa iti mai spun parca si-au pierdut simtul masurii,cunosc un copil care de doua luni nu maninca si nu bea nimic,dupa toate investigatiile nu este decit alintatura care a devenit o problema psihologica,nu spun sa nu sa nu stie copilul ce gust au unele alimente interzise ,dar sa o faci la o virsta la care poate intelege ceva din ce ii vei explica,daca ii dai cind nici nu poate vorbi bine,el nu o sa retina decit gustul bun,si sa fim seriosi ca sunt parinti care cumpara aceste produse ca si cum ar fi ceva necesar familiei zilnic.
--- Terminare citat ---
Ai perfecta dreptate, si eu ma enervez din cauza asta in fiecare zi. Si totusi... dupa ce imi trece imi spun ca oricine merita iubit tocmai atunci cand o merita cel mai putin, fiindca atunci are nevoie cel mai mult. Stiu ca suna ca un slogan si mai stiu ca nici eu nu reusesc sa-mi amintesc de el intotdeauna, e omenesc sa fim asa si sa ne dorim sa avem copii bine educati pana la docili. Diferenta e ca pe mine copiii supra docili sau parintii supra obsedati ma plictisesc. Nu fac niciun bine nimanui, decat sa promoveze la nesfarsit niste modele expirate, cu care societatea nu se mai potiveste. In schimb, mi-ar place daca as reusi sa fac macar un mic declic in mintea acelor copii problema spre a le canaliza revolta, alintatura si egocentrismul spre ceva benefic lor: acesti copii sa fie aceia care vor face acelasi lucru in fata sefilor nedrepti, a unei societati conservatoare si chiar in fata lor insile. Sa aiba disceranamant si sa... stand up. Alfel, vom deveni cu totii niste furnici repetitive si nicio stire, eveniment, informatie, barfa sau descoperire nu va mai produce schimbarea. (Gabi, cred ca remarci cum incerc sa "virez" de la off la on, nu? ;D )
carmenafeer:
Ma bucur ca gindesti asa, mai ales ca inteleg ca esti profesor.
silviu:
MADE in ROMANIA: Am consumat MAI MULTĂ energie de Ora Pământului
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă