Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

Ai inteles conceptul Singles Camp? Daca mai ai intrebari, pune-le aici!

<< < (13/24) > >>

admin:
Da, profilele nu sunt vizibile Dragos. Altfel forumul nostru ar semana cu site-urile matrimoniale... :) Pentru ca este total altceva, nu las elemente care ar crea confuzii.

Dragos Cosmin:
Defect profesional  ::) Am inteles filosofia SG, dar am intrebat. Merci

Gina 20:
Bun?,
Sunt Gina, sunt nou înscris? în comunitate ?i abia a?tept s? particip la prima excursie, Maramure? în haine de Rusalii in perioada 24-28 mai. Sunt o persoana activa, îmi plac drume?iile, traseele montane... Abia a?tept.

noiembrie:
Ai zice sa nu mai avem nelinisti si totusi...
Cu majuscule de ar  fi scris,nu suntem site de matrimoniale si nici nu avem nimic in comun cu alte comunitati pe care nu le numesc
NU ESTE DE AJUNS.Oamenii nu citesc decat o fraza,la intamplare,trag concluzii pripite si gresite uneori.
Cei ce si-au postat fotografia la avatar si-au dorit asta,a fost alegerea lor,
nu suntem"fugiti de acasa",nu ne ascundem,nu inselam pe nimeni,ne intalnim sa petrecem timp,mai mult decat onorabil.
Sa concepem oare o fraza pe care s-o inteleaga toata lumea ?

wonderland:
Gina20 fiecare topic are un titlu. Titlu indica si ce se discuta in topicul respectiv.
Aici, de exemplu, punem intrebari despre ce n-am inteles sau vrem sa mai aflam din conceptul Singles Camp
Daca vrem sa anuntam ca ne-am inscris intr-o excursie, sa comunicam cu ceilalti participanti, cautam topicul cu numele excursiei respective:

Link pentru Maramures: http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,2587.msg131551/topicseen.html#msg131551

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă