Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
Ai inteles conceptul Singles Camp? Daca mai ai intrebari, pune-le aici!
culdaliliana:
Nu cred ca am preferinte ! Vad ce organizati si daca simt ca ma atrage , accept provocarea.
Imi place muntele, spa-urile , imi plac evenimentele de dezvoltare personala . Imi place sa invat asa ca nu prea ma intereseaza acolo unde consider ca e timp pierdut. Dar nu cred ca voi oferiti timp pierdut!.
Multumesc de intrebare.
Liliana
Matias Camelia:
Liliana, aici gasesti excursiile pe 2018
http://forum.singlescamp.ro/index.php/board,57.0.html
Excursiile sunt organizate in cele mai mici amanunte, ai sa vezi!
Cu placere!
Camelia
armyna:
Buna ziua,
Ma numesc armyna, sunt inscrisa de ceva timp aici insa nu am participat la nici o actiune pana acum. Vreau sa aduc o prietena, singura si ea. Dorim sa participam la petrecerea din 5 mai de la Sibiu insa avem o intrebare privind cazarea: putem fi cazate in aceiasi camera de hotel?
Va multumesc!
admin:
Bineinteles ca da! Repartizarea pe camere se face in primul rand dupa preferinte si doar dupa acea intervine liberul albitru si...noi. :) Esti noua aici de aceea explic inca un lucru. Fiecare excursie are un topic. Tot ceea ce este legat de acel topic trebuie scris acolo. Aici este un subiect care se refera la conceptul in sine.
Dragos Cosmin:
Curiozitatea m-a facut sa dau click pe nume, fotografii, dar spune ca nu am acces sa vad cine-s persoanele respective. Numai admin-ul are acces sau si membrii obisnuiti? oO
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă