Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
Ai inteles conceptul Singles Camp? Daca mai ai intrebari, pune-le aici!
Rentzi:
Sigur se refera la bani, timpul alocat si stresul aferent organizarii unui astfel de eveniment... :crazy2:
Totusi, pentru a nu creea confuzie, poate ar trebui mutat in sectiunea cu glume, bancuri si alte ghidusii...
Cerasela_Maia:
Salut Gigi,
Am hotarat sa-ti scriu si pe pagina asta despre actiuni la care pot participa si copii mici, de sub 2 ani. E posibil asa ceva? Multumesc
admin:
Cerasela, ti-am raspuns, prin deschiderea unui topic special, astfel incat cei cu copii sa-l vada...
http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,2712.0.html
lucyboy77:
--- Citat din: Ela Adela din Miercuri, 16 Ianuarie 2013, 19:31 ---As vrea sa stiu daca sant si alte locatii unde ne putem intalnii (in real) doar pentru o jumatate de zi ,in afara de excursii sau tabere?
--- Terminare citat ---
Buna Adela
E pentru prima dată când scriu cuiva de pe acest site.
Ideea si formatul site-ului mi se pare foarte buna (chiar ii invidiez pe oamenii care se ocupă de el).
Tu de unde esti?
wonderland:
Nu se organizeaza pe forum iesiri. Doar dupa ce ne cunoastem in excursii sau tabere, avem libertatea de a alege cu cine schimbam date de contact, cu cine dorim sa pastram legatura, sa ne mai intalnim , sa organizam alte iesiri de timp liber, in functie de afinitati si preferinte.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă