Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

Ai inteles conceptul Singles Camp? Daca mai ai intrebari, pune-le aici!

<< < (9/24) > >>

Criela:
Am o intrebare legata de organiz vacantelor.
Imi cer scuze daca raspunsul putea fi gasit la diversele sectiuni ale formului/site ului, informatiile le am parcurs destul de rapid...
Daca se achita avansul pentru o activitate /vacanta dar din motive independente de cel inscris, ea nu se mai organizeaza (de ex nu sunt suficienti doritori pentru a fi organizata, etc) avansul se restituie, nu ? Si cand anume se restituie ? Cand anume devine o certitudine faptul ca o activitate, programata peste 5 luni de ex, va avea loc ?
Multumesc.

admin:
TOATE actiunile se tin. Deci nu-ti pune problema de ce se intampla cu avansul. Gruprile nu sunt de mari dimensiuni, cererea este cu mult mai mare decat putem noi oferi, asa ca te poti inscrie linistita...Dar un sfat, asta pentru ca scriai ca ai citit asa mai larepezeala, este bine ca informatiile care sunt pe site sa fie parcurse cu rabdare si atentie. Este bine si pentru voi.  :)

Criela:
Multumesc pt raspuns.

mihamih:
Buna ziua,

Fiind nou inscrisa asa vrea sa stiu daca exista un nucleu din Constanta?Ma ajuta cineva,parca mai usor as da un telefon decat sa caut pe forum,am deja 67 ani si ma descurc mai greu.Cu drag,Mihaela :hammer:

Misona:

--- Citat din: mihamih din Marți, 11 Aprilie 2017, 12:12 ---Buna ziua,

Fiind nou inscrisa asa vrea sa stiu daca exista un nucleu din Constanta?Ma ajuta cineva,parca mai usor as da un telefon decat sa caut pe forum,am deja 67 ani si ma descurc mai greu.Cu drag,Mihaela :hammer:

--- Terminare citat ---

Buna Mihamih si Bine ai venit!

Conceptul Singles Camp&Travel (SCT) se refera la actiuni organizate la nivel national la care pot participa persoane care nu sunt intr-o relatie. Scopul este socializarea ]n grup indifferent de varsta si locatie, numai sa ne petrecem timpul frumos si de calitate (ai sa vezi ce bine organizate si cat te distrezi in actiuni). Nu exista "nuclee" din cate stiu eu sub cupola SCT, dar este adevarat ca oamenii din aceeasi localitate care au participat la actiuni, schimba numere de telefon/adrese de email daca isi doresc sa pastreze legatura.  Asa ca.. sper ca vei participa cat mai curand la o actiune si vei cunoaste oameni din Constanta!
Pe curand si inca o data bine ai venit!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă